eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 4. Hafta Sonuçları

Bu Haftaki Şarkılar Nasıldı?

• İyi

• Orta

• Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Ya ben dün o bildirimi çok geç gördüm ama dün erken uyanıp izledim, yarın da izleyeceğim.
Zaten son zamanlarda erken kalkıyorum bari maç için biraz daha erken kalkayım dedim.
Heyecanla bekliyorum.
Mesajımı yanıtlayı verdin mi?

Reactions: Özgür
Reactions: phoebebuffay
Gelişme var işte yavaş yavaş yükseliyor
(dedi ve haftaya yeniden 1 puan verdi
)

Açık konuşmak gerekirse şarkıların kötü değil aslında ama sıralama yapınca hep altta kalıyor maalesef
Pop daha çok seviyorsun sanırım, ondandır. Neyse en azından düşük versen de kötü bulmuyormuşsun bu da bir şeydir.

Reactions: eskici
Bu arada az evvel yazamadım artık tüm hit şarkılar sırada bu hafta da muhteşem bir şarkı gelecek

Reactions: phoebebuffay
Tarkan puanın için teşekkürler @Turkuazz
Bu hafta hemen hemen kalplerimiz karşılıklıymış
Bu parçasını sevmiyorum fazla birde ister istemez sıralamada düşük kaldı ama yarışmacına öbür haftalarda hakkını fazlasıyla yollamıştım hatta ilk hafta da tam puandı.bu arada sende 1 puan arttırmışsın bende teşekkür ederim 3. hafta 1 puan bu hafta 2 puan

Reactions: Tolstoyevski
@mesmeso bu arada geçmiş olsun. Yarışmaya çok iyi ve iddialı başlamıştın, bu yüzden beklenmedik ve erken bir veda oldu.

İki haftadır kendi açımdan sürpriz isimler eleniyor.

Reactions: mesmeso
Herkese mesajları için teşekkür ederim. Bu yarışmada sanırım 4. sezonum ve her sezon aynı şeyi görmekten bıktım.
Lütfen şu şarkıları dinleyerek oy verin. Arkadaşlarınıza değil.

Bundan sonra bende diğer jüriler gibi oy vereceğim. Şarkılarınızı bir kağıda yazıp masamın üstüne atarım. Masada kalanlar yüksek alır kalamayanlar düşük alır.

Hepinize iyi geceler. Sonuçta bu bir eğlence. Artık eskisi kadar kafama takmıyorum. Sadece adaletsizliğe gelemiyorum o kadar.

Reactions: kerem
Bugüne kadar bir kere geç yolladım sadece, olur o kadar
Özel jürisin sen, hem sonuçlarda olmalısın. Hemde oylarını ilk gönderenlerden biri olmalısın.

------

Emeklerime sağlık dediğin için teşekkürler.

Reactions: eskici and 12.Adam