Geçen gün erkenden açıklandı çıktım konudan. Sıkıldım.
------
İlk @cehennet'i açıklıyoruz.
Tam saatinde yollarım bende
İlk @cehennet'i açıklıyoruz.
Aaa, öyle şey mi olur.Geçen gün erkenden açıklandı çıktım konudan. Sıkıldım.
Aaa, öyle şey mi olur.Diğer oyları merak etmiyor musun?
Bende kabul etmem.Tam saatinde yollarım bende : Z
Bende kabul etmem.
Oyları gönderme sırasına göre açıklamam ya, ama bilmiyorum.Hayır. Sadece sonucu merak ediyorum
Hesaplama işine ben şimdiden başladım, sadece hangi sırayla kimleri açıklayacağım ve ara puan durumları kaldı.1 dakika önce yollarım. Zaten hesaplama için başlıyorsun bir yerde.
Hesaplama işine ben şimdiden başladım, sadece hangi sırayla kimleri açıklayacağım ve ara puan durumları kaldı.Ona da oy sayıları arttıkça karar veririm.
Şimdi hallederdim de, oylar hala daha yeterli değil.Şimdiden program akışı yap. @kerem onu soruyor galiba. O bana gecen gün oyları hazırladım, sırayı bozamam falan demişti 2 saat öncesinden.
Seni etiketlemedim, gönder mutlaka.Oylarımı en geç akşam atcam @Emre Ozansoy @kerem
Şimdi hallederdim de, oylar hala daha yeterli değil.
------
Oy kullanmak için son 26 saat!
Oy göndermeyenleri etiketlemeye çalıştım. Ayrıca bu mesajda etiketlenip oy göndermek istemeyen olan bildirirse sevinirim.
@Dosi @Sherlock @offensive @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @MasacRE @Hazem @Billy Kane @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @AteşBöceği @Gizmen @emreemreu @HeisenBerg @MEnes @Sylvester @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Aserat @xemrexxx @serhatt @Çiğdem @dreamy @slhttnmtl @Turkuazz @xBUGRAx
Seni etiketlemedim, gönder mutlaka.Zaten göndermezsen başının etini yerim de.@cehennet aynı şekilde sen de.
Ben oyumu yarın öğlene kadar göndermiş olurum. 🙂Şimdi hallederdim de, oylar hala daha yeterli değil.
------
Oy göndermeyenleri etiketlemeye çalıştım. Ayrıca bu mesajda etiketlenip oy göndermek istemeyen olan bildirirse sevinirim.
@Dosi @Sherlock @offensive @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @MasacRE @Hazem @Billy Kane @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @AteşBöceği @Gizmen @emreemreu @HeisenBerg @MEnes @Sylvester @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Aserat @xemrexxx @serhatt @Çiğdem @dreamy @slhttnmtl @Turkuazz @xBUGRAx
Seni etiketlemedim, gönder mutlaka.Zaten göndermezsen başının etini yerim de.@cehennet aynı şekilde sen de.
Bildirimlerini çökertirim.Her şeyin hayırlısı
Tamamdır, bekliyorum.Ben oyumu yarın öğlene kadar göndermiş olurum. 🙂
Bildirimlerini çökertirim.
Tamamdır, bekliyorum.
Hazır şimdi müsaitken göndersen daha iyi olmazmı.Yarın iş başlıyor. Akşam musait olurum 6 gibi
Hazır şimdi müsaitken göndersen daha iyi olmazmı.
Yarına bankalar ve resmi kurumlar efsane kalabalık olur.Oda olabilir haklısın
Bu @slhttnmtl oyunu bile son dakka kullanır @Emre Ozansoy @phoebebuffay Bu çocuğun herşeyi son dakkaŞimdi hallederdim de, oylar hala daha yeterli değil.
------
Yarına bankalar ve resmi kurumlar efsane kalabalık olur.
10 gün hatta bazıları için 12 gün ara oldu.
------
Bu @slhttnmtl oyunu bile son dakka kullanır @Emre Ozansoy @phoebebuffay Bu çocuğun herşeyi son dakka
En erken ben mi gönderdim ya kimse yollamamışŞimdi hallederdim de, oylar hala daha yeterli değil.
------
Senden önce gönderenler de vardı.En erken ben mi gönderdim ya kimse yollamamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?