eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 2. Hafta

Geçen haftaya göre inişli çıkışlı bir listem oldu. Ama zorlandığımı dürüstçe belirtiyorum.

Tekrardan herkese bol şans.
Demi nasıldı

------

Demi nasıldı
Geçen haftaya göre daha yüksek puanım oldu, düetli şarkıları sevmiyorum bu etkinlikte ama recab iyi ayarlamışın.

Reactions: MayısKralı

İyi de sen zaten kendin için konuşmamıştın, (Türk-Yabancı için) genel olarak konuştuğun için ayrımın varlığını destekler bir mesaj idi yazdığın. Yoksa yunan müziklerini dinlemenden ve forum için yabancı klip bölümü açtırmandan da senin bu ayrımı yapmadığını biliyorum.

İkinci olarak, "Müziğe göre oy verilsin ki jüriliğin hakkı verilsin" derken jüriliğini sorgulamış olmuyorum, sana bu işi iyi yapmıyorsun falan demedim. Yarışmanın amacı müziğe göre oy vermek değil mi zaten? Orada şart cümlesi kullandım, sen müziğe göre oy veriyorsan zaten sorun yok. Kusura bakma sen "Yolcu olursun" derken alınacağımı düşünmediğin için ben de senin o mesajda alınacağını hesaba katmadım. Ayrıca o kadar jüri arasında tek tek senin oylarını takip edemediğim özür diliyorum.

Kaç kere @xBUGRAx için ilk elenen olur dedik. Bu da yaptığımız bir şaka.
Yolcu olursun lafına alındıysan bir daha yorum yapmam sorun değil ve orda 'Ama dinlenen isimlere göre değil, gerçekten müziğe göre oy verilsin ki jüriliğin de hakkı verilsin.' bu ben dinlediğim bir isim değil dediğim için yazdın yani jüriliğim sorgulanmış oluyor bir nevi.
Diğer kısım evet genel bir yazı oluyor

Reactions: xBUGRAx

Ben sana yorum yapma demedim, senin şu ana kadar yazdığın mesajları samimiyetten dolayı yazdığının farkındayım. Benim demek istediğim ben de sana aynı samimiyetle jüriliğin hakkı verilsin dedim. Yoksa inan senin bana kaç puan verdiğini bile inan hatırlamıyorum. Sorguladığımı düşündüysen de bu benim haddime değil diyorum o zaman ki konu kapansın.

Reactions: Dosi
Ben alışığım… Beni iterler kendim düştüm derim..

Reactions: Dosi