eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

Final puanı almış olmama rağmen tebrik etmiyorsun. Ne olursa olsun sunucu olarak yapman gerekeni yapmıyorsun ve kişisel olayları yine yarışmaya taşıyorsun. Sonra objektif değilsin dediğimde de sinirleniyorsun. Bu mesajınla herkese de göstermiş oldun. :)
Ama olurmu canım o tarafsız sunucu. Hiç kayırma olur mu. Tarafsız olduğunu 100 kere ispatladı :F

@Cervantes tabiki oy kullanmayan devam et. Şurda 3 hafta kalmış. Senin oyunu gördükten sonra daha iyi anladım söyleneni. Şuan kerem sunup yürütsede format onun değil. Kimseye oy kullanmasan daha iyi olur gibi şeyler demeye hakkı yok. Sözde jürileri koruyan objektif sunucu.
Gelelim @Özgür 'e yazdığı 'büyüklük ettim toparladım' dedi şu 'özür'mevzusuba deyinerek. Kendisinin bana yaptığı hakaretleri rapor etseydim şimdi ceza almıştı ama asıl büyüklüğü ben yaptım ama yine yapılan eleştirilere tahammül etmeyip Özgür'e hakaret etmiş bu kez.
@kerem seni de etiket edeyim. Az dinlen sakinleş. Her gün birine patlamaya başladın. Hepimiz burda emek veriyoruz. Hepimizin zor süreçleri var. Bize empati yap derken kendinde empati yap.
@Emre Ozansoy 'un sunumu olacak neyseki. Yarışmayı jürileri çıkarıp geri getirip, jüriler onu haklı görmedi diye oy kullanmasan daha iyi yanlış taraftasın deyip sabote eden bir sunucu olmaz en azından.
Yardımcı sunucu cümlen dışında hepsi doğru. Zira bu sunucu ondan da beter:F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aldığım kötü tepkilerden dolayı eleneceğimi tahmin ediyordum bu hafta, pek sürpriz olmadı bu yüzden. Genel olarak güzel gidiyordum, üst üste bayağı bir final puanı aldım ve 6.haftadan beri aldığım en kötü sonuç 4.lüktü ama buraya kadarmış. Stratejik ilerlediğimi düşünürken strateji hatası yapmışım, sağlık olsun. :A Buraya kadar ilerlemek de güzeldi.

Çeyrek final şarkımız olan Cambazla vedamızı yapalım. :Z
Finale kalsan Bir Derdim Var ile mi gelecektin :A

Bu arada bu şarkı hiciv bildiğin :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Oyumun bu haftaya yansıtılmamasını söylemiştim. Keşke özelde söylediğin şeylerin burada da arkasında durup oyumu ve ismimi direk silseydin. Mevlana 'nın söylediği gibi " Ya olduğun gibi görün, yada göründüğün gibi ol". Bu konudan kesinlikle etiket almak istemiyorum.
Ne güzel söylemiş Mevlana reis :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Canım markam benim 😎
200 (6).gif

• Harika
Reactions: The_Erinch
Oyumun bu haftaya yansıtılmamasını söylemiştim. Keşke özelde söylediğin şeylerin burada da arkasında durup oyumu ve ismimi direk silseydin. Mevlana 'nın söylediği gibi " Ya olduğun gibi görün, yada göründüğün gibi ol". Bu konudan kesinlikle etiket almak istemiyorum.
Burda demez çünkü burada objektif tarafsız sunucu ve kibarca yaklaşan ama dm de bambaşka üslup. Seninde bu duruma düşmene üzüldüm.

Finale kalsan Bir Derdim Var ile mi gelecektin :A

Bu arada bu şarkı hiciv bildiğin :A
Bir Derdim Var'ı yarı finalde kullanıp finalist olmayı garantilemeyi planlıyordum. :A

Evet, hiciv gibi. Birçok şeye gönderme yapıp iğneliyor. "Ne habersin ne Türksün seni gören yollara dökülsün" derken Habertürk'e o dönemki tutumundan dolayı gönderme yapıyor örneğin. :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24