Özel jürinin değerini bilen yok ki, olup ne yapacaksın
Özel jürinin değerini bilen yok ki, olup ne yapacaksın
Bu arada Tarkan girse benim de ilk 3 aynı oluyormuş harbiden sona yazdığım da sonuncu oldu ciddenPinhani ile Tarkan yer değişse bnm attığım oylar gibi olmuş sıralama resmen markayım ben tekim bir numarayım zirvedeyim![]()
![]()
![]()
![]()
Canım markam benim 😎Pinhani ile Tarkan yer değişse bnm attığım oylar gibi olmuş sıralama resmen markayım ben tekim bir numarayım zirvedeyim![]()
![]()
![]()
![]()
5 verdim dayıoğlu 😎@The_Erinch senin oylarını göremedim kaç verdin sen![]()
Koskoca Eurovision şarkısı. Şaşırmamak lazım.1 puan verdiğim şarkı 1. olmuş, sonra Yiğit niye MS'de başarı sağlayamadı? Sağlayamaz tabi...
Ben seni çok seviyorumBen anlamam kızdırdın beni![]()
Zaten o şarkıya niye 1 verdin anlamadım1 puan verdiğim şarkı 1. olmuş, sonra Yiğit niye MS'de başarı sağlayamadı? Sağlayamaz tabi...
Hayırlı olsun uzun zaman sonra yüksek verdin onda da elendim5 verdim dayıoğlu 😎
Kesinlikle.@kerem @Emre Ozansoy sizede ortaklaşa kolay gelsin daha yeni başlıyor herşey![]()
Sorun değil bence böylesi daha iyiydi zaten taraflı yardımcı sunucu hep en düşük puanı bana verdiği için sıkılmıştım onun saçmalıklarından.Tebrikler![]()
![]()
@Ahmed (+3)
@The_Erinch (+2)
@Özgür (+1)
@slhttnmtl @Tolstoyevski çeyreğe kadar geldik ve yine zor keyifli kapışmalar diliyorum başarılar herkese
@phoebebuffay @denizz19 geçmiş olsun Merve sevdiğim bir isimdi ve kesinlikle çeyrekte kapışmak isterdimMor Cambaz ve Derdim Var dışında gerçekten alakam olmayan bir gruptu onunda şu şarkılarını oylayamadıma üzüldüm
![]()
@kerem @Emre Ozansoy sizede ortaklaşa kolay gelsin daha yeni başlıyor herşey![]()