eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

@phoebebuffay çok üzüldüm. Cambaz ve Bir Derdim Var'ı dinlemeden elenmen beni çok üzdü açıkçası. Keşke bu şarkıyı 2-3 hafta önce kullansaymışsın. Şuan yarışta kalabilirdin belki. Ama ilk MS sezonunun günahı olmaz. All Star'da Sertab Erener'le adını şimdiden kadroya yazdırabilirim mesela. :A

@denizz19 Merve Özbey ile çok iyi bir yarış çıkardın. Hep stratjik ilerledin. Aslında bu hafta ikili eleme olmasaydı hala yarışta kalma şansın vardı. Ama dediğim gibi bu haftalar ikişer ikişer azalacağız. Tekrardan geçmiş olsun. All Star'da Sıla teklif senin için geçerli olacaktır ama. Şayet istersen tabii. :A
Hani senindi o? 😱

Bu arada haftalardır hep yüksek giden ve sezonun favori isimlerinden olan Tarkan'ı geçmek şaşırttı. 😱 Hem de Kış Güneşi gibi harika bir şarkıyla. :A

• Güldürdün
Reactions: denizz19
@The_Erinch abicim tebrik ederim. Senin final puanı alman beni şaşırtsa da sevindim açıkçası. Bu kadar hafat eleme potasından sonra bu puan seni motive etmiştir. :Z

@Ahmed tebrik ederim. Son haftalarda şaşırtıcı bir şekilde baya iyi gidiyorsun. :A

Haftaya oylarımla ve tansiyon çıkaran sözlerimle burada olmaya devam edeceğim yarış bitene kadar :A
------

Başlarda kötü gidince bu hafta zorlanacağımı düşündüm, sonra toparladık ama final puanı sürpriz oldu gerçekten. Yüksek puan veren herkese teşekkür ederim.

@The_Erinch @Ahmed sizleri de tebrik ederim haftanın en iyilerindendiniz. :bhr:

@phoebebuffay ve @denizz19 geçmiş olsun. :( Deniz her hafta düşük puanlar alarak yoluna devam etti bence büyük bir başarı. Mor ve Ötesi de sevdiğim ve bana göre ülkenin en önemli gruplarından. Forumda da bu kadar sevileceğini düşünmemiştim açıkçası. Çok iyi yarıştı. Bu da benim açımdan büyük bir başarı oldu. Bu hafta elenir dediğim başka isimler vardı. Üzüldüm adınıza. :(
Başarılar diliyorum canım :A

@The_Erinch abicim tebrik ederim. Senin final puanı alman beni şaşırtsa da sevindim açıkçası. Bu kadar hafat eleme potasından sonra bu puan seni motive etmiştir. :Z

@Ahmed tebrik ederim. Son haftalarda şaşırtıcı bir şekilde baya iyi gidiyorsun. :A
Final puanı almış olmama rağmen tebrik etmiyorsun. Ne olursa olsun sunucu olarak yapman gerekeni yapmıyorsun ve kişisel olayları yine yarışmaya taşıyorsun. Sonra objektif değilsin dediğimde de sinirleniyorsun. Bu mesajınla herkese de göstermiş oldun. :)

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aldığım kötü tepkilerden dolayı eleneceğimi tahmin ediyordum bu hafta, pek sürpriz olmadı bu yüzden. Genel olarak güzel gidiyordum, üst üste bayağı bir final puanı aldım ve 6.haftadan beri aldığım en kötü sonuç 4.lüktü ama buraya kadarmış. Stratejik ilerlediğimi düşünürken strateji hatası yapmışım, sağlık olsun. :A Buraya kadar ilerlemek de güzeldi.

Çeyrek final şarkımız olan Cambaz ile vedamızı yapalım. :Z

@Cervantes tabiki oy kullanmayan devam et. Şurda 3 hafta kalmış. Senin oyunu gördükten sonra daha iyi anladım söyleneni. Şuan kerem sunup yürütsede format onun değil. Kimseye oy kullanmasan daha iyi olur gibi şeyler demeye hakkı yok. Sözde jürileri koruyan objektif sunucu.
Gelelim @Özgür 'e yazdığı 'büyüklük ettim toparladım' dedi şu 'özür'mevzusuba deyinerek. Kendisinin bana yaptığı hakaretleri rapor etseydim şimdi ceza almıştı ama asıl büyüklüğü ben yaptım ama yine yapılan eleştirilere tahammül etmeyip Özgür'e hakaret etmiş bu kez.
@kerem seni de etiket edeyim. Az dinlen sakinleş. Her gün birine patlamaya başladın. Hepimiz burda emek veriyoruz. Hepimizin zor süreçleri var. Bize empati yap derken kendinde empati yap.
@Emre Ozansoy 'un sunumu olacak neyseki. Yarışmayı jürileri çıkarıp geri getirip, jüriler onu haklı görmedi diye oy kullanmasan daha iyi yanlış taraftasın deyip sabote eden bir sunucu olmaz en azından.

Aldığım kötü tepkilerden dolayı eleneceğimi tahmin ediyordum bu hafta, pek sürpriz olmadı bu yüzden. Genel olarak güzel gidiyordum, üst üste bayağı bir final puanı aldım ve 6.haftadan beri aldığım en kötü sonuç 4.lüktü ama buraya kadarmış. Stratejik ilerlediğimi düşünürken strateji hatası yapmışım, sağlık olsun. :A Buraya kadar ilerlemek de güzeldi.

Çeyrek final şarkımız olan Cambazla vedamızı yapalım. :Z
Ben kurbanım bu cambaza :bhr::love1:

• Harika
Reactions: phoebebuffay

Çeyrek final şarkımız olan Cambazla vedamızı yapalım. :Z

Bir derdim var la bu şarkıyı bekliyordum ben ya :(

• Üzücü
Reactions: phoebebuffay
@Cervantes
8 Puan : Candan Erçetin - Gamsız Hayat
7 Puan : Tarkan - Kış Güneşi
6 Puan : Merve Özbey - Yaş Hikayesi
5 Puan : Hadise - Sıfır Tolerans
4 Puan : Pinhani - Ne Güzel Güldün
3 Puan : Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam
2 Puan : Serdar Ortaç - Mesafe
1 Puan : maNga - We Could Be The Same
Oyumun bu haftaya yansıtılmamasını söylemiştim. Keşke özelde söylediğin şeylerin burada da arkasında durup oyumu ve ismimi direk silseydin. Mevlana 'nın söylediği gibi " Ya olduğun gibi görün, yada göründüğün gibi ol". Bu konudan kesinlikle etiket almak istemiyorum.