Demek ki forumda yaratmamışDizide birsürü şarkı çaldı ama hiçbiri böyle bir etki yaratmadı.
Demek ki forumda yaratmamışDizide birsürü şarkı çaldı ama hiçbiri böyle bir etki yaratmadı.
Burda derkenSen burda kalıyorsun o zaman?
En iyi 3. şarkısı değildi ama. Popülariteye bakarsak Araf ve Oyunbozan'dan daha az iddialı bir şarkı.Ya hayır sadece dizide çalmasına güvenmedim tabii ki. Ama dediğim gibi bu şarkı popüler bir şarkı, geçen sene hit oldu bayağı. Ben konserlerine de gittim, seyircilerin en çok coştuğu ve katılım sağladığı 2-3 şarkısından biriydi.
Elenmek istiyorumBu kadar düşmene şaşırdım
Foruma ara vermiyorsun yani.Burda derken
O da forumun anormalliği işte.Demek ki forumda yaratmamış
Her popüler şey iyi olacak diye bir şey yok bir de böyle düşünO da forumun anormalliği işte.
Keşke kişisel zevkime göre gitseydim, bu hafta Oyunbozan'ı kullanırdım.En iyi 3. şarkısı değildi ama. Popülariteye bakarsak Araf ve Oyunbozan'dan daha az iddialı bir şarkı.
Maç oynuyorum@pompy
Tarkan - Kış Güneşi 1 puan
Merve Özbey - Yaş Hikayesi 5 puan
Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam 2 Puan
Hadise - Sıfır Tolerans 6 puan
Candan Erçetin - Gamsız Hayat 4 puan
Pinhani - Ne Güzel Güldün 3 puan
maNga - We Could Be The Same 8 puan
Serdar Ortaç - Mesafe 7 puan
Dur bakalım, daha hiçbir şey belli değil.Keşke kişisel zevkime göre gitseydim, bu hafta Oyunbozan'ı kullanırdım.
Telefondan ilk hafta sunduğumda çok zorlanmıştım. Cidden çok zor bir şey.Ben telefondan konu takip edemiyorum, nasıl telefondan etkinlik yapıyorsunuz vallahi bir kez daha gönülden tebrik etmek istiyorum @Dosi ve @Emre Ozansoy
Umarım elenmemin önüne geçmez bu puanlar.Kaknem @Aserat
Yorumum: Bu hafta kimseye 1 veresim gelmedi. Hatta 2 veya 3 de veresim gelmedi ama yapacak bir şey yok.
8 - Candan Erçetin
7 - maNga
6 - Pinhani
5 - Mor ve Ötesi
4 - Hadise
3 - Merve Özbey
2 - Tarkan
2 - Serdar Ortaç
Bence eleneceğim zannetmiyorum ama hayırlısı elenirsem de sorun yok artık ben gayet iyi gittim bunca olumsuzluğa rağmenMerve yırtarsan buradan finale kalır bence @denizz19