eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

Aşk, dostluk, eğlence her şeyiyle zirve bir yıldı benim için. :A

İlk kez kullandım. :bhr:
Bana 2015'ten sonrası kötü diyemem ama azap çektirmedi değil. Hunharca çalıştım çünkü. :A
------

@Dosi
Listem zaten şarkılar paylaşınca şekillenmişti. Recaplar ile dinleyince ilk 3 ve son değişmedi. Ortalarda ufak değişiklik oldu.
8 Tarkan (bu kez önüne geçen olmadı :A )
7 Merve (❤️)
6 maNga (❤️)
5 Serdar
4 Candan
3 Pinhani (kusura bakma:/ sert düşüş oldu)
2 Hadise
1 mor ve ötesi (böylesine önemli bir haftada çok riskli bir şarkı olmuş :/ )

Beni Sen İnandır'ı erken kullandın cidden. Ben bu haftalarda kullanırdım sanırım. Ama aşırı iyi de gitmemişti sanırım? :A Ben de Daha Mutlu Olamam'ı 3-4 hafta erken kullansaydım keşke, tek pişmanlığım bu oldu. :A
2.hafta kullanarak büyük hata yaptım ya ilk eleme haftası diye iddialı geleyim dedim ama 13. olmuştum sanırım. :A

Arada iyi puanlar geliyor hala umut var senin için. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
TV sayfalarında favorin olmama sevindim. Yani ben bunu beğendiyseniz RT yapın kafasında biri değilim zaten :A
Evet samimiyetinle devam etmen çok güzel yani takipçi beğeni rt amacın olmadan içinden geldiği gibi yönetmen hoşuma gidiyor zaten. Dediğin gibi onu yapan çok var ki sayfayı ilk büyütmeye çalışırken ben de yapıyordum onu. Ama büyük sayfaların hala o tarz şeyler yapmasına da anlam veremiyorum orası ayrı. :A

Bana 2015'ten sonrası kötü diyemem ama azap çektirmedi değil. Hunharca çalıştım çünkü. :A
------

@Dosi
Listem zaten şarkılar paylaşınca şekillenmişti. Recaplar ile dinleyince ilk 3 ve son değişmedi. Ortalarda ufak değişiklik oldu.
7 Merve (❤️)
6 maNga (❤️)
5 Serdar
4 Candan
2 Hadise
Kalpli kalpli. :A
Tşklar. :D @Dosi

• Beğendim
Reactions: Dosi
------

@Dosi
7 Merve (❤️)
6 maNga (❤️)
5 Serdar
4 Candan
2 Hadise
Keşke Hadise 5 olsaydı. :A :A

------

@Dosi
7 Merve (❤️)
6 maNga (❤️)
5 Serdar
4 Candan
2 Hadise
@Dosi Candan Erçetin dışında yine benzer bir liste yapmışız

• Güldürdün
Reactions: Dosi