Niye bu kadar düştün senİkinize de koca bir cidden.
Niye bu kadar düştün senİkinize de koca bir cidden.
Hayat zorYok işte, keşke bir ikizim olsa. Her şeye koşmaktan yoruldum.
Ya hayır sadece dizide çalmasına güvenmedim tabii ki. Ama dediğim gibi bu şarkı popüler bir şarkı, geçen sene hit oldu bayağı. Ben konserlerine de gittim, seyircilerin en çok coştuğu ve katılım sağladığı 2-3 şarkısından biriydi.@phoebebuffay Bana çok laf ettin, strateji hatası yapıyorsun diye.. Ama bana göre en büyük hatayı kendin yaptın.. Aşk101 e mi güvendin bu kadar 🤷🤷🤷 @kerem @Emre Ozansoy @Zeyno
Ne için demiştimBirde sözde biz bu işlerden anlamıyorduk... @slhttnmtl
Kalıp kötü puanların kurbanıyım ben, Düm Tek Tek'le gelsem 1-2 verecek olanlar varNiye bu kadar düştün sen
Sen burda kalıyorsun o zaman?Hayat zor
@slhttnmtl cidden ikimiz eleniyoruz, geçmiş olsun.
Aşk 101 sayesinde hit olmuştur Yoksa sıradan şarkı işteYa hayır sadece dizide çalmasına güvenmedim tabii ki. Ama dediğim gibi bu şarkı popüler bir şarkı, geçen sene hit oldu bayağı. Ben konserlerine de gittim, seyircilerin en çok coştuğu ve katılım sağladığı 2-3 şarkısından biriydi.
Oda şüpheli forumun keşiş üyelerinden darbe yiyebilir geçenlerde orjinal klibini taşlıyorlardı forumda @slhttnmtl @kerem @Yiğitt @Maskeli Fedai @eskiciHadise haftaya Eurovision şarkısı gelmezse bence net gider bu hafta gitmezse
Ne güzel işte, beraber en iyisi. @slhttnmtl@slhttnmtl cidden ikimiz eleniyoruz, geçmiş olsun.
Bu kadar düşmene şaşırdımNe için demiştim
Kalıp kötü puanların kurbanıyım ben, Düm Tek Tek'le gelsem 1-2 verecek olanlar var
Dizide birsürü şarkı çaldı ama hiçbiri böyle bir etki yaratmadı.Aşk 101 sayesinde hit olmuştur Yoksa sıradan şarkı işte
Cidden artık MS temposundan yoruldum gibi gibi. Elenmek avantaj olur dediğim gibi Düm Tek Tek'le gelsem kalıp düşük verecek büyük bir kitle olduğu için rahatlamış da olurum.@slhttnmtl cidden ikimiz eleniyoruz, geçmiş olsun.