eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta [2'li Eleme]

Kışın güneş mi olur ya

Reactions: Tolstoyevski
Ben kafayı yedim bu yarışma yüzünden, harikamı atıp susuyorum artık
Bu hafta 4 puan verdim. Kötü sayılmaz
ben de stres olurdum yarışmacı olsam. Kolay gelsin

Hadise severim ama eski şarkıları hiç bana hitap etmiyor. En sevdiğime zaten tam puan vermiştim. İlk kez yarışmana rağmen çok iyi gidiyorsun. 12 hafta çok iyi.

Reactions: slhttnmtl
Yorum yok. bu sefer önceki haftalarda verdiğim yüksek oylar yok sayılıyor.

Reactions: Tolstoyevski
Ben alışmışım bana göre 5 ve altı hala kötü

Bir de garibim 2 kere katılıp ilk haftadan elenmiş, adını akladık

Reactions: Dosi

Yorum yok

Üstteki mesajlara bak anlarsın
Başkaları dyeceğine direk adımı yaz. Benimki araya girmek değil, senin sevmediğim ismin şarkılarını sevmiyorum yorumuna kendimden örmek verdim. @denizz19 herkese yetecek kadar çenesi var. Ben başka örnekten geldim

Reactions: denizz19
Reactions: Dosi and denizz19
Bu nasıl bir mesaj ya? Her mesajın altından art niyetli bir şeyler aramayı nasıl beceriyorsun? Teoman, Mor ve Ötesi, maNga örneğini vermemin sebebi rock şarkıcıların oluşu ve bunların bazı jüri üyelerine hiç hitap etmemesi ve kesintisiz her hafta 1 puan almalarıdır. Bu örnekleri verdim diye senin 'rengini belli ediyorsun' gibi bir iddiayı ortaya sürmen çok yakışıksız ve çirkin bir davranış.

Senin orada bir jüri üyesi olarak @Alos'un puanlarını sorgulaman zaten çok yanlış bir davranış. Ben sunucu olarak buna tabii ki müdahale edeceğim. Ki gayet kibar bir dille karşılık verdim. Yorumunu başka yere çektiğimi iddia etmen ve asıl şuan mesajı başka yerlere çekmekle kalmayıp algı yaratmaya çalışmana ne demeli? Bir sunucu olarak burada çok hassas olduğum noktam objektifliğimin sorgulanmasıdır ve bunu asla kabul etmiyorum. Bu bana yapılan bir saygısızlıktır. O yüzden derhal özür dilemeni rica ediyorum.