eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta [2'li Eleme]

@EmreCan bu şarkıyı seviyormuşsun öyle dedi kuşlar :Z

@Alos nasıl buldun bu kez :A :Z

@Emre Ozansoy sürpriz gelmesi zor değil mi :A

@DarkLegenD bu hafta o estetik oylarından mahrum edecek misin bizleri... @Maskeli Fedai

@Sherlock bu da mı gol değil :A @MEnes

@denizz19 gözüm üzerinde :A @phoebebuffay keza senin de öyle...

@Angelica sevdiğin bir parçayla geldik sanırım :A

@Dosi gördüğün gibi iyi çalışıyoruz pazarlıyoruz daha ne yapalım etiket şov yaptık resmen şimdi :F @kerem
Kışın güneş mi olur ya :A

• İlginç
Reactions: Tolstoyevski
Ben kafayı yedim bu yarışma yüzünden, harikamı atıp susuyorum artık :A
Bu hafta 4 puan verdim. Kötü sayılmaz :A ben de stres olurdum yarışmacı olsam. Kolay gelsin :A
Hadise severim ama eski şarkıları hiç bana hitap etmiyor. En sevdiğime zaten tam puan vermiştim. İlk kez yarışmana rağmen çok iyi gidiyorsun. 12 hafta çok iyi.

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl

@DarkLegenD bu hafta o estetik oylarından mahrum edecek misin bizleri... @Maskeli Fedai

@Dosi gördüğün gibi iyi çalışıyoruz pazarlıyoruz daha ne yapalım etiket şov yaptık resmen şimdi :F @kerem
Yorum yok. bu sefer önceki haftalarda verdiğim yüksek oylar yok sayılıyor.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bu hafta 4 puan verdim. Kötü sayılmaz :A ben de stres olurdum yarışmacı olsam. Kolay gelsin :A
Hadise severim ama eski şarkıları hiç bana hitap etmiyor. En sevdiğime zaten tam puan vermiştim. İlk kez yarışmana rağmen çok iyi gidiyorsun. 12 hafta çok iyi.
Ben alışmışım bana göre 5 ve altı hala kötü :A

Bir de garibim 2 kere katılıp ilk haftadan elenmiş, adını akladık :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Yorum yok :D

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and denizz19
Yorumumu başka yere çektiğin için cevap vermeyeceğim o kısma.
Artı neden özellikle Teoman, Mor ve Ötesi ve maNga vurgusu yaptın? sunucu olarak rengini çok bellii ediyorsun :A neyseki gerçekten yarışmacı değilim yoksa bol bol tartışmalarda olurdum. Benimde onlara düşük puan verdiğim zamanları hep dillendiriyordun. Misal Hadise de son zamanlarda hep düşük aldı benden ama diğerleri gibi laf yemedim :A
Bu nasıl bir mesaj ya? Her mesajın altından art niyetli bir şeyler aramayı nasıl beceriyorsun? Teoman, Mor ve Ötesi, maNga örneğini vermemin sebebi rock şarkıcıların oluşu ve bunların bazı jüri üyelerine hiç hitap etmemesi ve kesintisiz her hafta 1 puan almalarıdır. Bu örnekleri verdim diye senin 'rengini belli ediyorsun' gibi bir iddiayı ortaya sürmen çok yakışıksız ve çirkin bir davranış.

Senin orada bir jüri üyesi olarak @Alos'un puanlarını sorgulaman zaten çok yanlış bir davranış. Ben sunucu olarak buna tabii ki müdahale edeceğim. Ki gayet kibar bir dille karşılık verdim. Yorumunu başka yere çektiğimi iddia etmen ve asıl şuan mesajı başka yerlere çekmekle kalmayıp algı yaratmaya çalışmana ne demeli? Bir sunucu olarak burada çok hassas olduğum noktam objektifliğimin sorgulanmasıdır ve bunu asla kabul etmiyorum. Bu bana yapılan bir saygısızlıktır. O yüzden derhal özür dilemeni rica ediyorum.