eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta [2'li Eleme]

12.hafta benim için son hafta gibi düşünsem de en azından sıralı olan listemi de değiştirmeden yoluma bakmayı tercih ettim. Takdir size kalmış. Bu hafta dillere pelesenk olan "Yaş Hikayesi" ile geliyoruz. Şarkının sözleri uzun süre sosyal medyada da etkin şekilde kullanılmıştı.

Vurur yüze ifadesi, bulur seni bitanesi
O an bir an için yanar, beni anlarsın
Hayallere yenik düşen yalan bir yaş hikayesi
Varır cana tüm hisleri sen de ağlarsın

0.17 - 1.25

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.

Bitaaaneeesiii

İlk bu şarkı ile tanıdım. Sözleri damga vurmuştu. Herkes "vurur yüze ifadesi ####### " diye boşluk doldururdu
çok çok sonra şarkıdan olduğunu öğrenmiştim. Müzikten ayrı olduğum dönemler. Kıymet bilinmeyecek o ayrı

Ben olsam Vuracak ile gelip dengeyi bozardım. Seni yerler. Bari iş yaptırıp git
onla bile belki elenirsin ama dinamit patlatarak
bunu bence sona bırak. Beni dinle

Aslında bunu ben de düşünüyorum biliyor musun

------

1 puanın sahibi geldi.

Reactions: Dosi and Carpe Diem
@Dosi VURACAK ile gelsem de inan bana 1 verecek kişiler belli zaten
bilmiyorum zaten finale çıkmayacağımı biliyorum da çeyreği görsem fena olmazdı tabi

Reactions: Dosi
Sevmiyorum ne yapayım sevmediğim kişiye de yüksek girecek halim yok
Yalnız sanatçıya değil şarkıya oy veriliyor burda. Ben tarzım olmayan ve sevmediğim bir isme iki kere Zirve verdim.
Örnek olarakta İbrahim Tatlıses pek sevmem ama şarkılarını severim

Yalnız sanatçıya değil şarkıya oy veriliyor burda. Ben tarzım olmayan ve sevmediğim bir isme iki kere Zirve verdim.
Örnek olarakta İbrahim Tatlıses pek sevmem ama şarkılarını severim
Ben de şarkıya oy veriyorum zaten ama kendisini de sevmiyorum şarkılarını da. Ee yüksek girmeseydin sen de. Ben ne şarkılarını severim ne kendisini

Ben de şarkıya oy veriyorum zaten ama kendisini de sevmiyorum şarkılarını da. Ee yüksek girmeseydin sen de. Ben ne şarkılarını severim ne kendisini
Top10'da 6. sırada yer verdiğine göre sevebiliyormuşsun. Tabiki yüksek vereceğim sevmediğim isim olsada. Şarkıya neden haksızlık yapayım güzelse
10 şarkıdan bir kaç tanesi illa ki hitap edebiliyor. ben MS'de bile eskiden beri yarışan üye ile kavgalı olsam dahi yüksek puanlar vermiş biriyim.