- Reaksiyon puanı
- 114,159
- Puanı
- 1,060
Son yazılarımı (kendi yazılarımı) atacağım buraya. Keşke fevri davranıp jürilikten çıkarmanın yanlış olduğunu kabul edip sadece bunun için özür dileseydin. Ben kişiliğime yapılan lafların için özür beklemiyorum. Yarışmada yarışmacılar mağdur olmasın jürilik için dilemen yeterli dedim. .ayrıca karşılıklı özür olmadı. Bana özür dilemem için emir ettin ve ben özür dilemeyincede burda özür dilemişim gibi yazıp kendini tatmin etmeye çalıştın anlaşılan. Gerçi şuan özeti yazdım. Mesajımı atmaya gerek kalmadı.Özelden yapılan konuşma sonrası gereken duyuru yapılmuıştır. Bizzat kendisiyle konuştum.
Konudaki şu mesajım herşeyin özeti cevap gelmedi. Özür dilememiş olmama rağmen yapmışım gibi yazdın. Şu mesajda son kısımdan olan kısım gibi oldu.
1: taraflı dedim diye çıkardığını kabul ediyorsun demek güzel. Ozaman yarışmada olmak istemediğini düşündüğüm için çıkardım demeyeceksin. Sana taraflısın diyenlere aynı hareketi yap.
2: sabote eden kendin oldun. Gelip mesajımı alıntı edip sorguladın beni ve aldığın mesaj sonrası demediğini bırakmadın. Bana en son cevabında olay büyümesin diye sadece güldürü atıp geçtim ama sonra bu konuda Tols'a olan cevanında hâlâ aynı üslup olmuş li onu bugün gördüm.
3: daha önce MS jüri üyesi olmadığımı kim söyledi? Ben senelerce jürilik yaptım. Kadrolu jüriydim yani. Sadece 2 sezon olmadım. Yine aslı olmayan bir yazı.
4: derhal benden özür dile bir emir ifadesidir. Bana emrettin.
5: bana ilettiğin mesajda maşallah baya kışkırtıcı mesajlar vardı. Kendini üstün görme durumunu bundan dolayı yazdım.
------
Bu arada @kerem kaç kere kibarca davrandım dedin. Lütfen Tolstoyevski'ye yazıp bunu Dosi'ye ilet dediğin mesajı tamami ile atarmısın buraya. Olaya gerçekten iyimser ve kibarca davrandın mu görsün herkes. Orda ayrı yazıp burda orta yolu buldum falan demeler çok çelişkili