eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta [2'li Eleme]

Özelden yapılan konuşma sonrası gereken duyuru yapılmuıştır. Bizzat kendisiyle konuştum.
Son yazılarımı (kendi yazılarımı) atacağım buraya. Keşke fevri davranıp jürilikten çıkarmanın yanlış olduğunu kabul edip sadece bunun için özür dileseydin. Ben kişiliğime yapılan lafların için özür beklemiyorum. Yarışmada yarışmacılar mağdur olmasın jürilik için dilemen yeterli dedim. .ayrıca karşılıklı özür olmadı. Bana özür dilemem için emir ettin ve ben özür dilemeyincede burda özür dilemişim gibi yazıp kendini tatmin etmeye çalıştın anlaşılan. Gerçi şuan özeti yazdım. Mesajımı atmaya gerek kalmadı.
Konudaki şu mesajım herşeyin özeti cevap gelmedi. Özür dilememiş olmama rağmen yapmışım gibi yazdın. Şu mesajda son kısımdan olan kısım gibi oldu.

Vay be Ameriga'nın oyunlarını erkenden çözmüşsün...
Bizğm forumdakiler abd, Çin, Rusya, alaka frigoyu mumla aratır %

------

Resmen macun taktiği '😱
------

Onun yerine @Maskeli Fedai geçmiş diyorlar 😁😁😁😁 @xemrexxx @Çiğdem @Özgür
Rtük kapatır o zaman

Olanlardan ötürü anlaşmaya varıp özür dilediğimizi söyledim. Kimse karşılıklı olduğunu iddia etmedi. Bunu nereden çıkarıyorsun Allah aşkına?

Yarışmacılar mağdur olmasın diye duyuru yapıldı zaten. Gereken konuşmayı özelden yaptık ve olanları konuda duyurdum. Artık yarışmada olmak ister misiniz olmak istemez misiniz gerisi size kalmış. Biz üstümüze düşeni yaptık.

Iyyy yine uzun uzun yazmış kaç kere dedim ben doğuştan miyopum diye kudaltın şu mesajları @Tolstoyevski ce @Araf bile öğrendi bir sen öğrenemedin. Ss

Bir şey anladıysam ne olayım

Bir şey anladıysam ne olayım
başkası ile olan konuşmamda alıntı edip olayı farkı yere çekti.Rengini belli ediyorsun dedim diye bana laf atıp derhal özür dile dedi. Ertesi gün jürilikten aldı. Dm'dende özür bekledi ama ben özür dilemedim çünkü özür dilenecek bir şey yapmadım ve konuya karşılıklı özür dilediğimizi, anlaştığımızı yazmış. Benim bundan konuda haberim oldu.
Bana edinilen hakaretleri kenara bıraktım. Sırf taraflı davrandığını ima ettim diye jürilikten çıkarma durumunun hata olduğunu konuya yaz ve özrünü belirt belirt tatlıya bağlansın dedim. O da sırf yarışma aksamasın diye. Ama başka şeyler yazmış. Bugün Özgür dahil daha öncede ona taraflı davranıyorsun diyenler olmasına rağmen sert üslup ile karşılaşan ve. Oldum ve kişisel mevzusunu yarışmaya yansıtıp jürilikten çıkaran kendisi. Bu tavır objektif bir tavır değildi zaten.
Konuda kibarca yaklaştığını yazmıştı ama aksine kişiliğime laf attı bir kaç kez. Olay bu @Araf

Son düzenleme: