eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta [2'li Eleme]

Bahçede çim biçiyordum, çok yoruldum ama değdi.

Dünkü olay hakkında açıklama yapılacak bir şey yok, 5. sayfadan 8. sayfaya kadarki mesajları okuyup takdiri sizlere bırakıyorum. Bu tepkim kesinlikle kişisel değil, yarışmaya karşı olduğunu düşündüğümden aldım. Mesajlarla bunu kanıtlayabilirim zaten ama kalkıp da burada herkesi etiketleyip mesajları açığa çıkarıp kendimi haklı göstermeye çalışmayacağım. Yine eğlenmek amacıyla kurduğumuz yarışmanın ve 12 haftanın hatrına gereken teklif ve açıklama benim tarafımdan yapılmıştır. Takdir-i sizlere bırakıyorum. İkili elemeler sonucu üç hafta boyunca 6 yarışmacımız elenecektir ve finalde kalan son iki yarışmacımız arasından yapılan son oylama sonrası 10. sezonun şampiyonu belli olacaktır. Oylama devam etmektedir, oylarınızı bekliyoruz.

Yarışmanın devam etmesine memnun oldum. Diğer olaylar bireyleri bağlar.

Reactions: Carpe Diem
@phoebebuffay ile sen aşkom her hafta harika şarkılar ile geliyorsunuz

Evet
geçen hafta 2 li eleme olsaydı şutluyorduk seni

------

İşte yarışmadan çekilmesi şaşırtmadı yani
Ay iki kardeş grup ve biz 2 bacı "el-ele finale" sloganı ile devam ediyoruz aşkom.
@phoebebuffay
------

Harika puanlarını bekliyoruz o zaman @Ahmed ile.
Bu arada geçen hafta bizi etiketleyip hanginize tam puan vereceğim ya deyip ikimize de tam puan vermemiştin.
Bu olayı kaçırmışım.

@Alos bu hafta tam verirsin kalbimi alırsın bitanem.

Konuyu bilmiyordum mesajları da şimdi okudum. @kerem yaşadığın bir tartışma yüzünden @Dosi'yi jüri üyeliğinden çıkarman sana hiç yakışmadı. Sen ki bana yarışmanın yeni sunucusunu söylediğinde aşılmayacak şeyler yok demiş insansın. Burada da aşılmayacak şeyler yok ama çok fevri davranmışsın.

İsteyen istediğine “neden sürekli düşük veriyorsun" diyebilir ayrıca. Bunu jüri de sorgulayabilir, yarışmacı da. Benim de Merve Özbey'e belirli bir grup tarafından sürekli 1 verilmesi dikkatimi çekti mesela. Bu isimler de belli kişiler ve ben bu durumu sorgulayabilirim herkes gibi.

Bu sezon yarışmada çok şey oldu ama hiçbiri bu tavır kadar saçma olmamıştı kusura bakma. Bazı şeyler gerçekten ortada. MS'ye hiçbir sezon bu sezonki kadar taraflılık bulaşmamıştır.

Sürekli söylediğim bir söylem yok ayrıca. Daha bu konuda Alos Merve'yi sevmediğini yazınca ben kendimden örnek verip dinlemediğim sevmediğim isimlere bile zirve verdim dedi ve mesajımı alıntı edip başka yere çekti.
Ayrıca üst üste kendisi bana uygun olmayan şeyler yazdı ben uzamasın diye tepki bırakıp cevapsız bıraktım ama şöyle 8. sayfaya baktımda ben sonra cevap vermememe rağmen Tols'a yazdığı mesajda yine artı niyetli olduğumu falan yazmış.
Bu hareketi ile ilk mesajımı doğrulamış oldu. Ben o mesajı sonradan farkettim.
------

Bu arada 'yarışmaya karşı olduğunu düşündüğüm için çıkardım' demiş. 'düşünme' ile böyle bir karar veriyor çok objektif sunucunuz.
------

Bu tepkim kesinlikle kişisel değil, yarışmaya karşı olduğunu düşündüğümden aldım.

Son düzenleme:
Reactions: Özgür
Olay @Alos'un puanlarını sorgulamalarıyla başladı. Bende bunun yanlış olduğunu kibar bir dille ifade ettim fakat aldığım geri dönüş objektifliğime kadar sorgulandı. Sadece 3 yarışmacıyı örnek gösterdiğim için bana açık açık taraf tutuluyor dendi.

İsteyen istediğine neden sürekli düşük veriyorsun diyemez. Bunu yapsa yapsa düşük puan alan yarışmacı yapar başka bir jüri üyesinin hesap sorması etik bir durum değildir. Bu durum her hafta yapılmasaydı bu kadar göze batmazdı. Kimse kimsenin burada puanlarını sorgulamaya hakkı yok. Ne senin, ne benim, ne de başkasının. Jüri üyemiz @Alos bu durumdan rahatsız olduğunu belirttikten sonra ben müdahalede bulundum zaten.

Olayın buradan benim objektifliğime kadar getirilmesindeki yanlış ve gereksiz tepki verilmesindeki amacı hala anlamıyorum. Bu durum yarışmayı baltalamaktır. Dediğim gibi bu kadar haftanın hatrına son teklif ve açıklamayı özelden @Tolstoyevski'ye yaptım. Ve bu durum hakkında bir daha açıklama yapmayacağım. Takdiri MusicSurvivor halkına bırakıyorum.

Reactions: Carpe Diem