eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta [2'li Eleme]

Her hafta oy kullanan @Dosi yi etiket listesinden çıkmasının bir açıklaması olmalı. Kişisel sebepleri programın tarafsızlığını gölgelemeyeceğini umuyorum ama bir açıklaması olması şart
Programın sunucusu olarak tarafsızlığını koruması gereken @kerem in kişisel sebepler, tartışmalar nedeniyle bugüne dek 11 hafta boyunca her hafta vakit ayırarak oy kullanmış olan @Dosi yi etiket listesinden ve jürilikten çıkarmasını kesinlikle kabul edilemez bir tutum olarak görüyorum ve boykot kararı alarak YARIŞMADAN ÇEKİLDİĞİMİ BİLDİRİYORUM.

Bu haksızlık ve kişisel tutum kesinlikle kabul edilemez.

Programın sunucusu olarak tarafsızlığını koruması gereken @kerem in kişisel sebepler, tartışmalar nedeniyle bugüne dek 11 hafta boyunca her hafta vakit ayırarak oy kullanmış olan @Dosi yi etiket listesinden ve jürilikten çıkarmasını kesinlikle kabul edilemez bir tutum olarak görüyorum ve boykot kararı alarak YARIŞMADAN ÇEKİLDİĞİMİ BİLDİRİYORUM.

Ben de yarışmadan çekiliyorum Allahına kurban :A
------

İlk mesajdanda çıkarmış jüri üyeleri arasında :A neyse böylelikle objektif olmadığını kanıtlamış oldu.
Seni kaybetti bizi de kaybetti :A
------

Herkesi yarışmadan çekilmeye davet ediyorum böylece Merve Özbey otomatikman zirvede :F

Ben de yarışmadan çekiliyorum Allahına kurban :A
------

Seni kaybetti bizi de kaybetti :A
------

Herkesi yarışmadan çekilmeye davet ediyorum böylece Merve Özbey otomatikman zirvede :F
Bu arada benden bilinmesin. Size ayrılın gibi bir şey demedim. Dünkü üst üste yazığı yazılara rağmen oylamada görüşürüz demiştim ama. Mesajlar ortada. Herkes görebilir dünkü yazıları. Bana yazdığı üsluba rağmen cevap vermemiştim en son.

Bu hafta mor ve ötesi'nin 2001 yılında yayınladığı Gül Kendine albümünden "Daha Mutlu Olamam" ile karşınızdayım. Grubun çıkış sürecinde ve geniş kitlelere yayılmasında önemli bir rol oynayan bu şarkı, geçen sene Aşk 101'de çalmasıyla 19 sene sonra yeniden patlayarak ve listeleri alt üst ederek ilginç bir başarıya imza atmıştı. Spotify'da dünya genelini kapsayan global viral listesine en üst sıralardan giriş yapması bir yana, aylarca en çok dinlenenlerden düşmemiş ve Spotify'ın açıkladığı verilere göre Bir Derdim Var ile birlikte 2000'lerin en çok dinlenen ilk 5 şarkısı arasında yer alma başarısını göstermişti.
EauAF0rXgAEBKGJ.jpg

EXC0n5wWoAIk-wO.jpg

Güne kahveyle başladım
Ağzım kuru, zihnim açık
Beyaz camda görüntüler
Hepsi o kadar dürüst ki

Hayatımdan çok memnunum
Aşk bitti, aşk aptallıktı
Bir de sigarayı bıraksam
Kimse tutamaz beni artık

Küçük şeyler sevindirir ruhumu
Hayal bile edemezdim ben bunu...

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Geçen hafta bunu kullanıp ikili elemeye Araf ile girsen daha iyi olurdu diye düşünüyorum :A

• Üzücü
Reactions: phoebebuffay
12.hafta benim için son hafta gibi düşünsem de en azından sıralı olan listemi de değiştirmeden yoluma bakmayı tercih ettim. Takdir size kalmış. Bu hafta dillere pelesenk olan "Yaş Hikayesi" ile geliyoruz. Şarkının sözleri uzun süre sosyal medyada da etkin şekilde kullanılmıştı.

Vurur yüze ifadesi, bulur seni bitanesi
O an bir an için yanar, beni anlarsın
Hayallere yenik düşen yalan bir yaş hikayesi
Varır cana tüm hisleri sen de ağlarsın

0.17 - 1.25

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Vurur yüze ifadesi, bu hafta şutlanıyorsun bitanesi :A

Geçen hafta bunu kullanıp ikili elemeye Araf ile girsen daha iyi olurdu diye düşünüyorum :A
Ben de öyle mi yapsam diye düşünmedim değil ama Daha Mutlu Olamam daha popüler olduğu için onu bıraktım ikili elemeye. Bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü yaptım, her şey olacağına varır. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE