Maskeli Fedai
Favori Üye
Genel anlamda artık en güzel sürece geldik işinizde daha zahmetli olucak @kerem @The_ErinchBu hafta benlik bir şey yok, kerem'e kolay gelsin.
Maske şarkınla geldik daha ne@Çiğdem yolun sonuna geldin artık
Evet, son haftalara geldik. Baya bir zorlu olacak.Genel anlamda artık en güzel sürece geldik işinizde daha zahmetli olucak @kerem @The_Erinch
------
Maske şarkınla geldik daha ne
Postalanacak bu hafta, kaçış yokGenel anlamda artık en güzel sürece geldik işinizde daha zahmetli olucak @kerem @The_Erinch
------
Maske şarkınla geldik daha ne
Ben niye etiket listesinden çıkarıldım?MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta oylaması an itibariyle başlamıştır. Bu hafta iki yarışmacımızla birden vedalaşacağımızı tekrar hatırlatalım. Bütün yarışmacılarımız başarılar dileyerek haftanın şarkılarını sizlerin beğenisine emanet ediyorum.
3 Eylül Cuma akşamı saat 20:00'a kadar değerli oylarınızı bekliyoruz!
- Şarkı Listesi -
- Tarkan - Kış Güneşi
- Merve Özbey - Yaş Hikayesi
- Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam
- Hadise - Sıfır Tolerans
- Candan Erçetin - Gamsız Hayat
- Pinhani - Ne Güzel Güldün
- maNga - We Could Be The Same
- Serdar Ortaç - Mesafe
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Kaderden kaçınılmaz ne varsa kaderimizdePostalanacak bu hafta, kaçış yok
Her hafta oy kullanan @Dosi yi etiket listesinden çıkmasının bir açıklaması olmalı. Kişisel sebepleri programın tarafsızlığını gölgelemeyeceğini umuyorum ama bir açıklaması olması şartMusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta oylaması an itibariyle başlamıştır. Bu hafta iki yarışmacımızla birden vedalaşacağımızı tekrar hatırlatalım. Bütün yarışmacılarımız başarılar dileyerek haftanın şarkılarını sizlerin beğenisine emanet ediyorum.
- Şarkı Listesi -
- Tarkan - Kış Güneşi
- Serdar Ortaç - Mesafe
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Geçen haftanın şarkıları çok daha iyiydiMusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta oylaması an itibariyle başlamıştır. Bu hafta iki yarışmacımızla birden vedalaşacağımızı tekrar hatırlatalım. Bütün yarışmacılarımız başarılar dileyerek haftanın şarkılarını sizlerin beğenisine emanet ediyorum.
- Şarkı Listesi -
- Tarkan - Kış Güneşi
- Serdar Ortaç - Mesafe
Malesef bundan sonra finale kadar ikişer ikişer.@kerem son ikiye kalan elenecek değil mi?
Şarkılar geçen haftaya göre kötü bu haftaŞarkıları bir kez daha dinleyip listemde son değişiklikleri yaptım ve gönderdim. Herkese tekrardan bol şans.
Bir kaçı hariç evet.Şarkılar geçen haftaya göre kötü bu hafta
Araf oldu.@Emre Ozansoy Bir Derdim Var'dan sonra grubun en sevdiğin şarkısı ne?
2 li elemeyi kimse takmamış herhaldeBir kaçı hariç evet.
Herkes en iddialı şarkılarını geçen hafta kullandı bence.2 ki elemeyi kimse takmamış herhalde
Biraz öyle oldu gibiHerkes en iddialı şarkılarını geçen hafta kullandı bence.
Bakalım ne olacak bu hafta.Biraz öyle oldu gibi