Geçen hafta tam puan vermememin tek sebebi birinci olacağını düşünmemdi yoksa şarkı tam puanlık bir şarkıydıGeçen hafta 9/7 vermiştin çook çoook iyi dediğine, bu hafta korktum açıkcası.
Geçen hafta tam puan vermememin tek sebebi birinci olacağını düşünmemdi yoksa şarkı tam puanlık bir şarkıydıGeçen hafta 9/7 vermiştin çook çoook iyi dediğine, bu hafta korktum açıkcası.
Popüler olmasının sebebi dizide çalmasıymış senin dediğine göre. Ben izlemediğim için bilemiyorum. Ama Araf daha iyi ve beğenilen bir şarkı gibi geliyor banaBen de öyle mi yapsam diye düşünmedim değil ama Daha Mutlu Olamam daha popüler olduğu için onu bıraktım ikili elemeye. Bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü yaptım, her şey olacağına varır.
Tam da şarkılara, yorumlara bakarken kaos çıkmış yarışmada iyi miProgramın sunucusu olarak tarafsızlığını koruması gereken @kerem in kişisel sebepler, tartışmalar nedeniyle bugüne dek 11 hafta boyunca her hafta vakit ayırarak oy kullanmış olan @Dosi yi etiket listesinden ve jürilikten çıkarmasını kesinlikle kabul edilemez bir tutum olarak görüyorum ve boykot kararı alarak YARIŞMADAN ÇEKİLDİĞİMİ BİLDİRİYORUM.
Bu haksızlık ve kişisel tutum kesinlikle kabul edilemez.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Tolstoyevski @Dosi @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Aynen dizide çaldıktan sonra bayağı popüler oldu ve genel kitleye yayıldı.Popüler olmasının sebebi dizide çalmasıymış senin dediğine göre. Ben izlemediğim için bilemiyorum. Ama Araf daha iyi ve beğenilen bir şarkı gibi geliyor bana
Bunu da mı sevmiyorsun sana ben daha ne diyeyimVurur yüze ifadesi, bu hafta şutlanıyorsun bitanesi
Neyse forumda epey vardı Aşk 101 izleyicisi. Onlardan toplarsın puanları artıkAynen dizide çaldıktan sonra bayağı popüler oldu ve genel kitleye yayıldı.Ben Oyunbozan'ı ikisinden de çok seviyorum aslında ama kendimi değil forumu düşünerek sıralama yapmıştım. Yanlış bir öngörüde de bulunmuş olabiliriz tabii.
Ben senin zevkini anladım bu arada, slow ve duygu yüklü şarkıları daha çok seviyorsun.
@kerem senden cevap alamıyorum ama nasılsa görüp okuyacaksın bende bir jüri üyesi olarak duruma tepki göstermek istiyorum akşam @Dosi Zeynepe ben sunucuyum objektif olup müdahale etmem gerekir deyip te ertesi gün kendi başına jürilikten çıkarman yanlış bu davranış hiç yakışmadı Kerem yaptığın ayıp..
Ya millet Eurovision şarkısı ile Kış Güneşi ile falan geliyor, Merve Özbey'in gücü yetmez bunlarla kapışmayaBunu da mı sevmiyorsun sana ben daha ne diyeyim
------
Tepkiler çığ gibi büyüyor açıklama bekliyoruz @kerem balkon konuşması
Sen düşük vereceksin galiba.Neyse forumda epey vardı Aşk 101 izleyicisi. Onlardan toplarsın puanları artık
Slowları daha çok severim evet, doğru bir tespitte bulunmuşsun
Pişttt İzmirli Candan Ablan nasıl bu hafta? 🤭🤭🤭🤭Ya millet Eurovision şarkısı ile Kış Güneşi ile falan geliyor, Merve Özbey'in gücü yetmez bunlarla kapışmayaAncak Yaramızda Kalsın veya Vuracak rakip olabilirdi herhalde
Bunu da mı sevmiyorsun sana ben daha ne diyeyim
------
Ben şarkını ilk kez dinledim. Aşk101 izlediğim halde hiç ilgimi çekmemiş...senin çok daha iyi şarkıların yokmuydu?Sen düşük vereceksin galiba.
Dizi sadece genel kitleye yayılmasında bir aracı oldu ya, direkt onunla bağdaştırmaya gerek yok.Spotify'da 30 milyondan fazla dinlenmiş, Bir Derdim Var ve Cambaz'dan sonra en çok dinlenen şarkıları.
Sen de Allah bilir eleneceğini anladın ondan yarışmadan çekildin DenııııızBunu da mı sevmiyorsun sana ben daha ne diyeyim
------
Nasıl ilk kez dinledin ya?Ben şarkını ilk kez dinledim. Aşk101 izlediğim halde hiç ilgimi çekmemiş...senin çok daha iyi şarkıların yokmuydu?
Vallahi ilk kez dinledim yahuu.. Yalan mı diyeceğim 🤭🤭🤭🤭Nasıl ilk kez dinledin ya?Geçen sene bayağı ses getirmişti, şaşırdım. Forumda konusu bile vardı hatta.
MvÖ'ye düşük puan çıkmaz benden ya, ama Araf'a göre daha düşük olabilir evetSen düşük vereceksin galiba.
Dizi sadece genel kitleye yayılmasında bir aracı oldu ya, direkt onunla bağdaştırmaya gerek yok.Spotify'da 30 milyondan fazla dinlenmiş, Bir Derdim Var ve Cambaz'dan sonra en çok dinlenen şarkıları.
Fena değil abi, ortalama ilerlersin bencePişttt İzmirli Candan Ablan nasıl bu hafta? 🤭🤭🤭🤭
Sağol canım 😘MvÖ'ye düşük puan çıkmaz benden ya, ama Araf'a göre daha düşük olabilir evet
Günümüzde dinlenme sayıları daha yüksek oluyor ama. O yüzden çok geçerli değil eski şarkılarla yenileri karşılaştırmak. Daha Mutlu Olamam da yeni olmasa da yeniden doğmuş gibi olduğu için yeni olarak sayıyorum
Fena değil abi, ortalama ilerlersin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?