eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta [2'li Eleme]

Geçen hafta 9/7 vermiştin çook çoook iyi dediğine, bu hafta korktum açıkcası.
Geçen hafta tam puan vermememin tek sebebi birinci olacağını düşünmemdi yoksa şarkı tam puanlık bir şarkıydı
bu hafta da düşük puan almazsın diye düşünüyorum çünkü diğer şarkılar da geçen haftaya göre kötü

Reactions: Ahmed
Ben de öyle mi yapsam diye düşünmedim değil ama Daha Mutlu Olamam daha popüler olduğu için onu bıraktım ikili elemeye. Bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü yaptım, her şey olacağına varır.
Popüler olmasının sebebi dizide çalmasıymış senin dediğine göre. Ben izlemediğim için bilemiyorum. Ama Araf daha iyi ve beğenilen bir şarkı gibi geliyor bana

Tam da şarkılara, yorumlara bakarken kaos çıkmış yarışmada iyi mi
@Dosi nin listeden çıkarılması hoş bir tutum olmamış. Katılıyorum sana.

@kerem senden cevap alamıyorum ama nasılsa görüp okuyacaksın bende bir jüri üyesi olarak duruma tepki göstermek istiyorum akşam @Dosi Zeynepe ben sunucuyum objektif olup müdahale etmem gerekir deyip te ertesi gün kendi başına jürilikten çıkarman çok yanlış eğitimli bir insana bu davranış hiç yakışmıyor Kerem yaptığın ayıp..

Reactions: denizz19 and Dosi
Popüler olmasının sebebi dizide çalmasıymış senin dediğine göre. Ben izlemediğim için bilemiyorum. Ama Araf daha iyi ve beğenilen bir şarkı gibi geliyor bana
Aynen dizide çaldıktan sonra bayağı popüler oldu ve genel kitleye yayıldı.
Ben Oyunbozan'ı ikisinden de çok seviyorum aslında ama kendimi değil forumu düşünerek sıralama yapmıştım. Yanlış bir öngörüde de bulunmuş olabiliriz tabii.

Ben senin zevkini anladım bu arada, slow ve duygu yüklü şarkıları daha çok seviyorsun.

Reactions: MasacRE
Neyse forumda epey vardı Aşk 101 izleyicisi. Onlardan toplarsın puanları artık

Slowları daha çok severim evet, doğru bir tespitte bulunmuşsun

Reactions: phoebebuffay

Bunu da mı sevmiyorsun sana ben daha ne diyeyim

------

Tepkiler çığ gibi büyüyor açıklama bekliyoruz @kerem balkon konuşması
Ya millet Eurovision şarkısı ile Kış Güneşi ile falan geliyor, Merve Özbey'in gücü yetmez bunlarla kapışmaya
Ancak Yaramızda Kalsın veya Vuracak rakip olabilirdi herhalde

Reactions: denizz19
Neyse forumda epey vardı Aşk 101 izleyicisi. Onlardan toplarsın puanları artık

Slowları daha çok severim evet, doğru bir tespitte bulunmuşsun
Sen düşük vereceksin galiba.

Dizi sadece genel kitleye yayılmasında bir aracı oldu ya, direkt onunla bağdaştırmaya gerek yok.
Spotify'da 30 milyondan fazla dinlenmiş, Bir Derdim Var ve Cambaz'dan sonra en çok dinlenen şarkıları.

Reactions: MasacRE
Ben şarkını ilk kez dinledim. Aşk101 izlediğim halde hiç ilgimi çekmemiş...senin çok daha iyi şarkıların yokmuydu?

Reactions: phoebebuffay
MvÖ'ye düşük puan çıkmaz benden ya, ama Araf'a göre daha düşük olabilir evet

Günümüzde dinlenme sayıları daha yüksek oluyor ama. O yüzden çok geçerli değil eski şarkılarla yenileri karşılaştırmak. Daha Mutlu Olamam da yeni olmasa da yeniden doğmuş gibi olduğu için yeni olarak sayıyorum

Pişttt İzmirli Candan Ablan nasıl bu hafta? 🤭🤭🤭🤭
Fena değil abi, ortalama ilerlersin bence

Sağol canım 😘