eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta [2'li Eleme]

Her hafta oy kullanan @Dosi yi etiket listesinden çıkmasının bir açıklaması olmalı. Kişisel sebepleri programın tarafsızlığını gölgelemeyeceğini umuyorum ama bir açıklaması olması şart
Programın sunucusu olarak tarafsızlığını koruması gereken @kerem in kişisel sebepler, tartışmalar nedeniyle bugüne dek 11 hafta boyunca her hafta vakit ayırarak oy kullanmış olan @Dosi yi etiket listesinden ve jürilikten çıkarmasını kesinlikle kabul edilemez bir tutum olarak görüyorum ve boykot kararı alarak YARIŞMADAN ÇEKİLDİĞİMİ BİLDİRİYORUM.

Bu haksızlık ve kişisel tutum kesinlikle kabul edilemez.

Ben de yarışmadan çekiliyorum Allahına kurban

------

İlk mesajdanda çıkarmış jüri üyeleri arasında
neyse böylelikle objektif olmadığını kanıtlamış oldu.
Seni kaybetti bizi de kaybetti

------

Herkesi yarışmadan çekilmeye davet ediyorum böylece Merve Özbey otomatikman zirvede

@kerem Profesyonel davranman gerekiyordu, gerçekten ikili ilişkilerden dolayı böyle bir eyleme girdiysen doğru bir davranış değildir.

Olayı genele değil, özel olarak halletmeniz gerekirdi

Umarım akla yatkın bir açıklama ve çözüm yolu bulunur.

Ben de yarışmadan çekiliyorum Allahına kurban

------

Seni kaybetti bizi de kaybetti

------

Herkesi yarışmadan çekilmeye davet ediyorum böylece Merve Özbey otomatikman zirvede
Bu arada benden bilinmesin. Size ayrılın gibi bir şey demedim. Dünkü üst üste yazığı yazılara rağmen oylamada görüşürüz demiştim ama. Mesajlar ortada. Herkes görebilir dünkü yazıları. Bana yazdığı üsluba rağmen cevap vermemiştim en son.

Geçen hafta bunu kullanıp ikili elemeye Araf ile girsen daha iyi olurdu diye düşünüyorum

Reactions: phoebebuffay
Vurur yüze ifadesi, bu hafta şutlanıyorsun bitanesi

Geçen hafta bunu kullanıp ikili elemeye Araf ile girsen daha iyi olurdu diye düşünüyorum
Ben de öyle mi yapsam diye düşünmedim değil ama Daha Mutlu Olamam daha popüler olduğu için onu bıraktım ikili elemeye. Bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü yaptım, her şey olacağına varır.

Reactions: 12.Adam and MasacRE