Unutur muyum hiç@eskici kullanmayı unutma
Bana göre hava hoş ne de olsa 1 saat sürem var. Yarışmacı sayısı azalınca gitgide sonuçlarla uğraşmak daha kolay bir hal alıyor zaten. Final puanları stabil diyebilirim de elenen kısma gelirsek 3-4 kişi başbaşa gidiyor diyebilirim. Yarınki son oylar her şeyi belirleyecek artık.
Bakalım oylarım açıklanınca da gülebilecek mi yaşlı kurtKullanırım bu gece
1 vermediysen gülerBakalım oylarım açıklanınca da gülebilecek mi yaşlı kurt
@eskici tarihte böyle kazık görülmemiştir derim@eskici bu hafta sıralama yapamıyor ve özel jüri olarak bu hafta özel puanlar kullanmak istiyor. Karar siz yarışmacılarımızın.@Çiğdem @Tolstoyevski @Ahmed @slhttnmtl @denizz19 @Silinmiş Üye @phoebebuffay @Özgür @The_Erinch
Aşırı merak ettim böyle deyince.Bana göre hava hoş ne de olsa 1 saat sürem var. Yarışmacı sayısı azalınca gitgide sonuçlarla uğraşmak daha kolay bir hal alıyor zaten. Final puanları stabil diyebilirim de elenen kısma gelirsek 3-4 kişi başbaşa gidiyor diyebilirim. Yarınki son oylar her şeyi belirleyecek artık.
Özel jüri olup bana yüksek versin diğer hepsine 1.@eskici bu hafta sıralama yapamıyor ve özel jüri olarak bu hafta özel puanlar kullanmak istiyor. Karar siz yarışmacılarımızın.@Çiğdem @Tolstoyevski @Ahmed @slhttnmtl @denizz19 @Silinmiş Üye @phoebebuffay @Özgür @The_Erinch
Herkese aynı puanı ver canım 9 😂😂😂 @eskici@eskici bu hafta sıralama yapamıyor ve özel jüri olarak bu hafta özel puanlar kullanmak istiyor. Karar siz yarışmacılarımızın.@Çiğdem @Tolstoyevski @Ahmed @slhttnmtl @denizz19 @Silinmiş Üye @phoebebuffay @Özgür @The_Erinch
1 den büyükse @eskici dediği gibi.. 😉 Bu saatten sonra verdiğin 2 bile adamı ipten alır yada şampiyon yapabilir 👌 Not: Sen bana kıymazsın değil miiii canı mmmmmmmm 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺Bakalım oylarım açıklanınca da gülebilecek mi yaşlı kurt
Diğer jüriler gibi düzgün kullanacaksa neden olmasın.@eskici bu hafta sıralama yapamıyor ve özel jüri olarak bu hafta özel puanlar kullanmak istiyor. Karar siz yarışmacılarımızın.@Çiğdem @Tolstoyevski @Ahmed @slhttnmtl @denizz19 @Silinmiş Üye @phoebebuffay @Özgür @The_Erinch
Sen de Merveye 8 puan vermişsin diye duydum
Çok beklersinSen de Merveye 8 puan vermişsin diye duydum
Daha oylamadım geç yolluyorum
Tam puan vereceğin gerçeğini değiştirmiyorDaha oylamadım geç yolluyorum
Olabilir aslında bir puan güzel yakışırTam puan vereceğin gerçeğini değiştirmiyor
@Tolstoyevski adlı üyemize kıyacak mısın..Olabilir aslında bir puan güzel yakışır
Daha önce kıymışlığım var@Tolstoyevski adlı üyemize kıyacak mısın..
Olabilir aslında bir puan güzel yakışır
@Tolstoyevski adlı üyemize kıyacak mısın..
Özel jüriyi ne hallere düşürdün@eskici bu hafta sıralama yapamıyor ve özel jüri olarak bu hafta özel puanlar kullanmak istiyor. Karar siz yarışmacılarımızın.@Çiğdem @Tolstoyevski @Ahmed @slhttnmtl @denizz19 @Silinmiş Üye @phoebebuffay @Özgür @The_Erinch
Güzel bir puanlama yapmıştım aslında@eskici tarihte böyle kazık görülmemiştir derim
Ben zaten özel jüriyim ama özelliğimi kullandırmıyorlar bana
Diğer jüriler gibi düzgün derkenDiğer jüriler gibi düzgün kullanacaksa neden olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?