Emre Ozansoy
Moderatör
Bilmem.Bir içerde mi dışarda mı pozisyonu kaç dakikada karar vermesi lazım
Bilmem.Bir içerde mi dışarda mı pozisyonu kaç dakikada karar vermesi lazım
Amacına çok kolay ulaşacaksın o zaman.Her şey onun için zaten.
3 saniyede yeter 6 dakika durdu maç vardan kaynaklı 90+10 da 3 puanı kaçırdımBilmem.
Kötü olmuş puanı kaçırman.3 saniyede yeter 6 dakika durdu maç vardan kaynaklı 90+10 da 3 puanı kaçırdım
Çok ciddi şekilde... Finallik şarkılar gördüm 🤷 Hayırlısı olsun diyelim.Bu hafta herkes ağır toplarını sahaya sürmüş
İyi bir seçim olmuş Hadise'nin en çok sevdiğim şarkısıBu hafta da Hadise'nin Aşk Kaç Beden Giyer albümündeki aynı isme sahip albümün 2. şarkısı olan Aşk Kaç Beden Giyer ile geliyorum.2011 yılının en popüler şarkılarından biri olan bu şarkıyı Hadise'ye sürpriz olarak Beyaz Show ekibi Türk Halk Müziği olarak yeniden yorumlamıştır.
''Bir kalp kaç defa sever
Orda bana da var mı yer?
Söylesene sevgilim
Aşk kaç beden giyer?
Her bedeni aşk sanan
Kaç tene o can değer
Aldatansa sevgilim
Bu oyunu kaybeder''
recap: 1.29 - 2.32
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Çok güzel bir şarkı. Elenme ihtimalin epey yüksek olar gibi ama. Melek'i kullandın mı?Ekli dosyayı görüntüle 108248
Yeni haftadan herkese kucak dolusu selamlar...
Bu hafta karşınıza Bir Candan Erçetin Klasiği ; "ELBETTE " ile çıkıyoruz.
Yayımlandıktan sonra iki ayı aşkın süre Türkiye'nin çok satan albümler listesinde bir numarada kalan Elbette, 2000 yılı içinde 1.050.000 kopya satarak yılın en çok satan çalışması oldu. Aralık 2009'da, NTV'nin müzik jürisi tarafından 2000'lerin En İyi Türkçe Albümü olarak gösterildi.
"Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım
Elbette daldan dala konup sonra uçacağım
Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım
Elbette bazen söyleyip bazen susacağım"
R: 2:53 - 4:05
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Demet ile bir tutup bir de onun yan çarı demek mi sen kafayı yemişsinŞarkı türü Demet Akalın yan çar işte
Bana bu sefer yorum yapmadın hadi kötü yorum yapÇok güzel bir şarkı. Elenme ihtimalin epey yüksek olar gibi ama. Melek'i kullandın mı?
Elenmezsin diye umuyorumSon dakika golü.@eskici
Bende öyle umuyorum da bakalımElenmezsin diye umuyorum
Ne olacağı belli olmuyor tabiBende öyle umuyorum da bakalım
Alışkınız şükürNe olacağı belli olmuyor tabi
Şarkıları o kalite de 1,2 şarkısı hariçDemet ile bir tutup bir de onun yan çarı demek mi sen kafayı yemişsin
------
Bana bu sefer yorum yapmadın hadi kötü yorum yap
Daha dinlemedim.Demet ile bir tutup bir de onun yan çarı demek mi sen kafayı yemişsin
------
Bana bu sefer yorum yapmadın hadi kötü yorum yap
Aaaa tamam demiyorum bir şey.Zaten sinirlerim bozuk liseden bazı arkadaşlarımla buluşamıyorum sevgililerin verdiği yasaktan zaten erkeklerden sıkıntı haline düştüm bana erkek seç demesin @serhatt
Ne saçmalıyorsun sen yine. .ss
Valla kusura bakma kabul etmem bunu sırf sesiyle bile Demeti siler atar.Şarkıları o kalite de 1,2 şarkısı hariç
Bu iyiye işaretDaha dinlemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?