eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 11. Hafta

Bu hafta da Hadise'nin Aşk Kaç Beden Giyer albümündeki aynı isme sahip albümün 2. şarkısı olan Aşk Kaç Beden Giyer ile geliyorum. :Z 2011 yılının en popüler şarkılarından biri olan bu şarkıyı Hadise'ye sürpriz olarak Beyaz Show ekibi Türk Halk Müziği olarak yeniden yorumlamıştır.

''Bir kalp kaç defa sever
Orda bana da var mı yer?
Söylesene sevgilim
Aşk kaç beden giyer?
Her bedeni aşk sanan
Kaç tene o can değer
Aldatansa sevgilim
Bu oyunu kaybeder
''

recap: 1.29 - 2.32

İyi bir seçim olmuş Hadise'nin en çok sevdiğim şarkısı

Ekli dosyayı görüntüle 108248

Yeni haftadan herkese kucak dolusu selamlar...

Bu hafta karşınıza Bir Candan Erçetin Klasiği ; "ELBETTE " ile çıkıyoruz.

Yayımlandıktan sonra iki ayı aşkın süre Türkiye'nin çok satan albümler listesinde bir numarada kalan Elbette, 2000 yılı içinde 1.050.000 kopya satarak yılın en çok satan çalışması oldu. Aralık 2009'da, NTV'nin müzik jürisi tarafından 2000'lerin En İyi Türkçe Albümü olarak gösterildi.

"Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım

Elbette daldan dala konup sonra uçacağım
Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım
Elbette bazen söyleyip bazen susacağım"

R: 2:53 - 4:05

Çok güzel bir şarkı. Elenme ihtimalin epey yüksek olar gibi ama. Melek'i kullandın mı?

• Üzücü
Reactions: The_Erinch
  • Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
18 yarışmacımızla start verdiğimiz 10. sezonumuzda geriye sadece bir avuç kaldık. Artık en yüksek verilebilecek puanın 9 olduğunu düşünürsek çemberin ne kadar daraldığını siz jüri üyelerimiz de farkına varmışsınızdır.

MusicSurivor 10. Sezon 11. Haftası an itibariyle başlamıştır! Oylarınızı özel mesaj yoluyla bana gönderebilirsiniz! Bu hafta son tekli eleme haftamızın olduğunu belirtelim. Finale doğru adım adım ilerlerken geriye sadece 4 haftamızın kaldığını belirtelim. Bütün yarışmacılarımıza bol şans diliyoruz ve oylarınızı Pazarteesi akşamı saat 20:00'a kadar bekliyoruz. :Z
  1. Teoman - Renkli Rüyalar Oteli
  2. Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer
  3. Merve Özbey - Duman
  4. maNga - Cevapsız Sorular
  5. Mor ve Ötesi - Araf
  6. Tarkan - Şıkıdım
  7. Serdar Ortaç - Şeytan
  8. Pinhani - Dünyadan Uzak
  9. Candan Erçetin - Elbette
- Şarkı Listesi -

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.