Yine eleyemedin artık haftaya kesin elersinZevksiz misiniz değil zevksizler
Sonunculuğu hak ediyor Merve
Bu şarkı benim diye bir yarışma vardı onu yapmayacak mısınBir sonraki zaman yine yazın olur, haberin olsun.
Ne alakaBenim yokluğumu iyi fırsata çevirmişsin.
Yine en düşük puanı vermişsindir.Sana aslında 4 puan vermiştim, @kerem kabul etmeyince 1’e düştü
En düşük puandı ama birkaç kişiye daha aynı puanı vermiştim ve yüksek puan verdiklerimle de arasında çok fazla fark yoktuYine en düşük puanı vermişsindir.Konuyu açıyorum ve gördüğüm ilk oy senin uğursuz oyların oluyor.
Neyse sana ve diğer bazı antilerime inat her hafta 1 puan da verseniz elenmiyorum, elenmeyeceğim.
Bu muhteşem şarkıyla elenmemi mi bekliyordun cidden? Ben 4.olmama rağmen sonuçtan çok memnun olmadım.En düşük puandı ama birkaç kişiye daha aynı puanı vermiştim ve yüksek puan verdiklerimle de arasında çok fazla fark yoktuyani şu şarkıyla elenmemiş olmana çok şaşırdım
Neresi muhteşem bu şarkınınBu muhteşem şarkıyla elenmemi mi bekliyordun cidden? Ben 4.olmama rağmen sonuçtan çok memnun olmadım.
Rica ederim abi@Dosi Bu haftada harika bir puan vermişin 🤗🙏❣️ İsveçe Candandan kucak dolusu sevgiler 😇
@Mircan Saye @batuhankaralar Bu dönemde verdiğiniz puan çok kıymetli, teşekkürler 🙏❣️
Sadece recapi dinlediysen @kerem şarkıyı kesip biçerek oynama yaptı, belki ondan dolayı öyle gelmiş olabilir.Neresi muhteşem bu şarkınınşarkının girişi güzel ama nakarat kısmında daha da güzel olması gerekirken aksine berbat bir hal alıyor, çok enteresan bir şarkıyani sadece giriş kısmıyla kalsa daha yüksek bir puan verirdim emin ol
Çok geçmiş olsun, durumu nasıl?Bugün dinleyecektim ancak kedim ameliyat oldu, hayati riski de var. 4, 5 gün kalp krizi riski çok yüksek. Gözüm onun üstünde yani müzik dinleyecek havam yok açıkcası abi.
Sana düşük vermiş çünkü. Teşekkür etmek zorunda değilsin.Beni neden etiketleyip sildin, aklından çıkamıyorum dimi.
Bütün şarkıları dinleyecek halim yokSadece recapi dinlediysen @kerem şarkıyı kesip biçerek oynama yaptı, belki ondan dolayı öyle gelmiş olabilir.
O mu daha iyi yoksa MS mi?Bu şarkı benim diye bir yarışma vardı onu yapmayacak mısınen son ona katılmıştım ben
Ne alakasen olsan yazmayacak mıydım, hatta senle de konuşurduk ve daha fazla yazardım muhtemelen
İşte senin aklından çıkamıyorum ki alakasız şeylere bile etiket, etkiye gel. 🥰Çok geçmiş olsun, durumu nasıl?
------
Sana düşük vermiş çünkü. Teşekkür etmek zorunda değilsin.@Dosi
Bu şarkıyı daha önce dinlememiş olman bile müzikle ilgili bağını gösteriyor.Bütün şarkıları dinleyecek halim yok
İkisi de güzel ama o yarışmanın da ayrı bir havası var, şarkı kapmaya çalıyorsun falan güzel oluyorO mu daha iyi yoksa MS mi?
Seni junior'um yapacağım artık. Nötr @dreamy'den sıkıldım, sartık seninle uğraşacağım.İşte senin aklından çıkamıyorum ki alakasız şeylere bile etiket, etkiye gel. 🥰
Boş vakit de her zaman bulunmuyor işte. Ne zaman oluyor bilmiyorum ama gelecek yaza inşallah. O zaman buralarda ol.İkisi de güzel ama o yarışmanın da ayrı bir havası var, şarkı kapmaya çalıyorsun falan güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?