eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 11. Hafta Sonuçları

Bu Haftaki Şarkılar Nasıl Buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Reactions: kerem
Yine en düşük puanı vermişsindir.
Konuyu açıyorum ve gördüğüm ilk oy senin uğursuz oyların oluyor.

Neyse sana ve diğer bazı antilerime inat her hafta 1 puan da verseniz elenmiyorum, elenmeyeceğim.
En düşük puandı ama birkaç kişiye daha aynı puanı vermiştim ve yüksek puan verdiklerimle de arasında çok fazla fark yoktu
yani şu şarkıyla elenmemiş olmana çok şaşırdım

Reactions: phoebebuffay
En düşük puandı ama birkaç kişiye daha aynı puanı vermiştim ve yüksek puan verdiklerimle de arasında çok fazla fark yoktu
yani şu şarkıyla elenmemiş olmana çok şaşırdım
Bu muhteşem şarkıyla elenmemi mi bekliyordun cidden? Ben 4.olmama rağmen sonuçtan çok memnun olmadım.

Reactions: eskici
Bu muhteşem şarkıyla elenmemi mi bekliyordun cidden? Ben 4.olmama rağmen sonuçtan çok memnun olmadım.
Neresi muhteşem bu şarkının
şarkının girişi güzel ama nakarat kısmında daha da güzel olması gerekirken aksine berbat bir hal alıyor, çok enteresan bir şarkı
yani sadece giriş kısmıyla kalsa daha yüksek bir puan verirdim emin ol

Sadece recapi dinlediysen @kerem şarkıyı kesip biçerek oynama yaptı, belki ondan dolayı öyle gelmiş olabilir.

Reactions: eskici
İşte senin aklından çıkamıyorum ki alakasız şeylere bile etiket, etkiye gel. 🥰
Seni junior'um yapacağım artık. Nötr @dreamy'den sıkıldım, sartık seninle uğraşacağım.

------

İkisi de güzel ama o yarışmanın da ayrı bir havası var, şarkı kapmaya çalıyorsun falan güzel oluyor
Boş vakit de her zaman bulunmuyor işte. Ne zaman oluyor bilmiyorum ama gelecek yaza inşallah. O zaman buralarda ol.