eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 11. Hafta Sonuçları

Bu Haftaki Şarkılar Nasıl Buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
  • Güldürdün
Reactions: kerem
Yine en düşük puanı vermişsindir. :A Konuyu açıyorum ve gördüğüm ilk oy senin uğursuz oyların oluyor. :(

Neyse sana ve diğer bazı antilerime inat her hafta 1 puan da verseniz elenmiyorum, elenmeyeceğim. :Z
En düşük puandı ama birkaç kişiye daha aynı puanı vermiştim ve yüksek puan verdiklerimle de arasında çok fazla fark yoktu :A yani şu şarkıyla elenmemiş olmana çok şaşırdım :A

• İlginç
Reactions: phoebebuffay
En düşük puandı ama birkaç kişiye daha aynı puanı vermiştim ve yüksek puan verdiklerimle de arasında çok fazla fark yoktu :A yani şu şarkıyla elenmemiş olmana çok şaşırdım :A
Bu muhteşem şarkıyla elenmemi mi bekliyordun cidden? Ben 4.olmama rağmen sonuçtan çok memnun olmadım. :A

• Güldürdün
Reactions: eskici
Bu muhteşem şarkıyla elenmemi mi bekliyordun cidden? Ben 4.olmama rağmen sonuçtan çok memnun olmadım. :A
Neresi muhteşem bu şarkının :A şarkının girişi güzel ama nakarat kısmında daha da güzel olması gerekirken aksine berbat bir hal alıyor, çok enteresan bir şarkı :A yani sadece giriş kısmıyla kalsa daha yüksek bir puan verirdim emin ol :A

Neresi muhteşem bu şarkının :A şarkının girişi güzel ama nakarat kısmında daha da güzel olması gerekirken aksine berbat bir hal alıyor, çok enteresan bir şarkı :A yani sadece giriş kısmıyla kalsa daha yüksek bir puan verirdim emin ol :A
Sadece recapi dinlediysen @kerem şarkıyı kesip biçerek oynama yaptı, belki ondan dolayı öyle gelmiş olabilir. :A

• Güldürdün
Reactions: eskici
İşte senin aklından çıkamıyorum ki alakasız şeylere bile etiket, etkiye gel. 🥰 :A
Seni junior'um yapacağım artık. Nötr @dreamy'den sıkıldım, sartık seninle uğraşacağım. :A
------

İkisi de güzel ama o yarışmanın da ayrı bir havası var, şarkı kapmaya çalıyorsun falan güzel oluyor :A
Boş vakit de her zaman bulunmuyor işte. Ne zaman oluyor bilmiyorum ama gelecek yaza inşallah. O zaman buralarda ol. :A