eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 11. Hafta Sonuçları

Bu Haftaki Şarkılar Nasıl Buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Oyları açıklarken atladığım bir kişi var mı diye baktım. Üst üste 40'a yakın oy gelince @12.Adam'ın oylarını açıklamayı unutmuşum.

@12.Adam
9 Puan Mor Ve Ötesi
8 Puan Pinhani
7 Puan Manga
6 puan Tarkan
5 puan Candan Erçetin
4 puan Serdar Ortaç
3 puan Merve Özbey
2 Hadise
1 Teoman

Hadi edin teşekkürlerinizi. :Z @Özgür @phoebebuffay @Ahmed @Tolstoyevski @The_Erinch @Çiğdem @denizz19 @Silinmiş Üye @slhttnmtl
Açıklamaz olaydın, bir de dalga mı geçiyorsun teşekkür et diye. :A :A

Oyları açıklarken atladığım bir kişi var mı diye baktım. Üst üste 40'a yakın oy gelince @12.Adam'ın oylarını açıklamayı unutmuşum.

@12.Adam
9 Puan Mor Ve Ötesi
8 Puan Pinhani
7 Puan Manga
6 puan Tarkan
5 puan Candan Erçetin
4 puan Serdar Ortaç
3 puan Merve Özbey
2 Hadise
1 Teoman

Hadi edin teşekkürlerinizi. :Z @Özgür @phoebebuffay @Ahmed @Tolstoyevski @The_Erinch @Çiğdem @denizz19 @Silinmiş Üye @slhttnmtl
3 puana mi teşekkür edeyim ama neyse hiç yoktan iyidir :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and kerem
Öncelikle @Silinmiş Üye teoyu oylama biçimim genel olarak şu mantıkla gittim listeme almam dediklerimi son 2 koydum bildiklerime zaten yukarlarda kullandım daha hit vardı elinde açıkcası çok güçlü şarkıların kalmıştı sağlık olsun bu hafta elenmek kötü sonuç değil :bhr:

@Tolstoyevski @Ahmed @slhttnmtl @denizz19 @Özgür @phoebebuffay @The_Erinch

Son 8 e kaldık artık normal hafta kalmadı finale kadar 3 iki eleme var 3 haftada 6 kişi gidecek taktikler stratejiler bunlarda artık bitti kimin kime gücü yeterse yoluna devam edecek ve kesinlikle başarılıyız hepimiz tebrikler :Z:Z:Z

Jurilerden @eskici @Maskeli Fedai @Alos @xemrexxx @serhatt @Aserat @S.G.A.T. @AteşBöceği @Mircan Saye @Doğan @Zeyno @ozmoturk @xBUGRAx @pompy şuan aklıma gelenler unuttuklarım kusura bakmasınlar genel olarak sizlerede genel ortalamalayla verdiğiniz iyi puanlardan dolayı tşşkler sizin destekleriniz çok önemliydi bu noktaya gelmemizde :bhr::bhr::bhr:

@kerem @Emre Ozansoy sizede ayrı tşkler ve tebrikler buraya kadar ortaklaşa iyi getirdiniz bu zorlu haftalarda kolaylıklar :Z:Z:Z

Balkon konuşması yapmışsın maşallah :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Bu kısımda düşük puan veren herkesin kulağı kopsun, güzel puan veren arkadaşlarımın kulağına sağlık. 12.haftada görüşmek üzere. :A
------

Evet yazdım:A Teşekkürler canım Maskelim :F

Daha ne istiyorsun 9 şarkı üstünden 5 puan işte @The_Erinch :A
5 puanı kim beğenmemiş 😱 3 puanı öpüp başına koyacaksın artık, hele bu hafta 8 puan üzerinden vereceğiz.

• Harika
Reactions: The_Erinch