Show derken?@kerem şovumu beğendin mi
Show derken?@kerem şovumu beğendin mi
İftira atma tüm yarışma boyunca konudaydım şimdi @kerem
Gitmeden önce bi' adres bırak da yarışma zamanı sana haber verelim.200 mesaj yazmışım
Evet...
Bu hafta içinde bir sonuç gecesi daha olacak mıGitmeden önce bi' adres bırak da yarışma zamanı sana haber verelim.
Gençken de bir halta benzediği söylenemez. Bana o değil sen lazımsın.Sen kliplerdeki hallerine bak, sonuçta onlarla yarışıyoruz Ayrıca mevcut hali de kötü değil, adamın karizması yeter sana
Evet, kızlar ayrı erkekler ayrı yarışmalı. Sonra Allah katında nasıl hesap veririz? Haksız mıyım?Şarkıcı olarak mı
Evet Cuma günü olacak. Neden sordun?Bu hafta içinde bir sonuç gecesi daha olacak mı
Sana az bile yapıyorlar Beter olEvet...
Konudaki mesaj sayınız aynı. Hatta 1 saat mncesine kadar o seni geçmişti. @Maskeli Fedaiİftira atma tüm yarışma boyunca konudaydım şimdi @kerem
HaksızsınEvet, kızlar ayrı erkekler ayrı yarışmalı. Sonra Allah katında nasıl hesap veririz? Haksız mıyım?
------
Evet Cuma günü olacak. Neden sordun?
1 hafta erken gelseydin şuan yarışmacıydın. Ah be.Haksızsın
Katılabilir miyim diye sordum Cuma günü olursa katılırım herhalde
Yarışmacı olsam bu şovu yapamazdım büyük ihtimal hem oyları takip et, hem mesaj yaz zor oluyor özel jüri olunca daha rahat yazıyorum1 hafta erken gelseydin şuan yarışmacıydın. Ah be.
Bir gidip bi geliyorsun, hayalet gibi. İnsan bi haber verir.
Bir sonraki zaman yine yazın olur, haberin olsun.Yarışmacı olsam bu şovu yapamazdım büyük ihtimal hem oyları takip et, hem mesaj yaz zor oluyor özel jüri olunca daha rahat yazıyorum
Artık bir sonraki yarışmaya uygun olursak katılırız
Benim yokluğumu iyi fırsata çevirmişsin.200 mesaj yazmışım
Zevksiz misiniz değil zevksizler
Sonunculuğu hak ediyor Merve@Dosi Benim biraz moralim düşünce çıktım da yeni gördüm çok teşekkür ederim canım
------
Abi 11 haftadır hep sonuncuyum ya haftaya ikili elemede de elenmezsem kesin şanslıyım demek
Beni neden etiketleyip sildin, aklından çıkamıyorum dimi.
3 fazla bile sana aslında ama diğer şarkılar daha kötüydü, mecbur 3 verdikKişiden kişiye bakmak lazım mesala kütük @MasacRE den gelen 3 iyidir
Bugün üzmedik abi seniHay MaşAllah karpuz gibi oylar ..Sabar akıyorrr akıyorrrrrrr
@MEnes 6
@MasacRE 4
@Maskeli Fedai 4
@Tolstoyevski 3
Bakalım @Sherlock ve @Dosi den neler gelecek
@Maskeli Fedai den utanıyorum yoldaşlarım... @Sherlock @MEnes