Çaktırma, bu da gidici birazdan.konudan bağımsız avatarınla seçtiğin şarkıyı tanıtma tekniğin çok uyumlu.
Çaktırma, bu da gidici birazdan.konudan bağımsız avatarınla seçtiğin şarkıyı tanıtma tekniğin çok uyumlu.
erken antrpoza girdi.. yarışma tüm hormonları bozduuu çocuğunnPılını pırtını toplayıp gitsin zaten, son iki haftada iyice hırçınlaştı.@Emre Ozansoy
Yakında 70+ bir dede olucam.erken antrpoza girdi.. yarışma tüm hormonları bozduuu çocuğunn@Emre Ozansoy @slhttnmtl @Çiğdem @Alos
PP ne benzersin...bol botoxxxYakında 70+ bir dede olucam.
Her hafta bu şekilde haftayı kapatıyor, garibancağız.erken antrpoza girdi.. yarışma tüm hormonları bozduuu çocuğunn@Emre Ozansoy @slhttnmtl @Çiğdem @Alos
Kılpayı konusunda en yakın dostu benim onun
Aaa kuru iftira, Seda teyzemin doğal güzelliği oPP ne benzersin...bol botoxxx
Bunlar ne ki artık
Hem de ne andropoza girmek öyle böyle değilerken antrpoza girdi.. yarışma tüm hormonları bozduuu çocuğunn@Emre Ozansoy @slhttnmtl @Çiğdem @Alos
Görüntü kalitesi de mi önemli.
Her şey önemli. 10. haftaya geldik artık. Böyle şeylere de dikkat et artık.Görüntü kalitesi de mi önemli.
Varsın da HD olmayanından izlesinler, ben kendi dinlediğim ve resmi olan hesaplardan atıyorum şarkılarımı.Her şey önemli. 10. haftaya geldik artık. Böyle şeylere de dikkat et artık.
Sonuç gecesi düşük puanlar alınca yine bayılma o zaman.Varsın da HD olmayanından izlesinler, ben kendi dinlediğim ve resmi olan hesaplardan atıyorum şarkılarımı.
O zaman bayılmıyorum o başkaydı.Sonuç gecesi düşük puanlar alınca yine bayılma o zaman.
Perşembe gecesi göreceğiz bakalım.O zaman bayılmıyorum o başkaydı.Artık kendi kontrolüm altındayım.
Sakinim.Perşembe gecesi göreceğiz bakalım.
Aynen her zaman öyleydin zaten.Sakinim.
Beni tanıman güzel.Aynen her zaman öyleydin zaten.
Recabın böyle kalacak mı?Beni tanıman güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?