eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 10. Hafta Sonuçları

Bak gitdi benden örnek verdi
@Dosi

Reactions: Dosi and 12.Adam
Yok o hesap öyle değil ama. Bak ufak yazayım:
A 7
B 7
C 7
D 5
E 5
F 2
G 2
Şimdi burda G normalde 1 alır ve 1 + kârda
F aynı ama E ile arası 1 puan olacakken 3 puan geride oluyor ama normalde c ile 3 fark olması gerekir

1-2 baş jüriyi anlarım ama 5-6 isim ile bu uçurum daha fazla oluyor. C 1 paun fark ile 3 puan final puanı almış olsa bura A'nın hakkı yeniliyor. En az o 4 baş jüri normal jüri oylamasj yapsa hem elenen hem final puanı alan çok ama çok farklı olur. (Az fark ile elenen veya final puanı kaçıranlar için diyorum)

Reactions: kerem and 12.Adam
Düşük alana yüksek, yüksek alana düşük verirse ne olur? Detaylı bir analiz bekliyorum.

Reactions: Dosi
Yarışmada ilk kez yarıştığım için kendimde çok hak görmüyorum neticede 10 sezon olmuş.
Ama düşündüğün zaman haklı yanların var. Baş Jüriler olsun çünkü ayrı bir enerji ve heyecan katıyor ve oylamalarıda farklı olabilir ama dediğine şu açıdan katılıyorum sayı fazla olunca bu jürilerde dediğin gibi etkiler yaratabilir.
@kerem elbet bunları düşünür ilerisi için.
Kerem hadi yeni konuyu aç;recabıma kadar hazırım

Reactions: kerem and Dosi
Düşük alana yüksek, yüksek alana düşük verirse ne olur? Detaylı bir analiz bekliyorum.

Böyle olan
A 7
B 6
C 5
D 4
E 3
F 2
G 1

Ve böyle olan ile fark uçurum oluyor çok fazla baş jüri böyle puan veriyor diye

A 7
B 7
C 7
D 5
E 5
F 2
G 2

Eskiden 2 kişilerdi. Sonra 3 ama 6 çok ve ben de bu yüzden yarışmama kararı aldım. Heves etmiştim ama jüri iken bile böyle dert ediyorsam yarışmacı iken kavga çıkar hep

c ve e isyanda @Dosi

------

Ne uçamaması sondan 2.'ydim.

Bu arada yüksek verenler ve @xBUGRAx gelin Hande Yener ve Sinan Akçıl'ın yüzüne tükürelim.
Gerçi bu şekilde de bir nevi tükürmüş olduk da.
sen memnunsan bana laf düşmez Harry. Ben final puan almanı isterdim;ondan yazdım.

Reactions: Dosi
Bu Şarkı Benim bana emanet edilen bir format ve orada jüri başkanı diye bir sistem yok. Bu yarışma da bana emanet olduğu için farklılığa gitmek istemedim açıkçası. Bildiğim kadarıyla 5. sezondan beri jüri başkanı sistemi var. Özellikle 9. sezonda ben, @Harunnn60, @Ahmed, @xemrexxx, @sokak sanati, @Çiğdem, @mrt-06, @serhatt zaten jüri başkanıydık. Bu sezon geçen sezona oranla çok daha az jüri başkanı var ve @Aserat'la beraber sunucular olarak sevmediğimiz şarkılara çok düşük puanlar vermiyoruz.
Jüri Başkanları'nın bu yarışmaya renk kattığını düşünüyorum açıkçası. Şu anda @dreamy'nin gelmesiyle beraber 4 jüri başkanımız var bu sonucu etkileyecek raddede olabilir ama farkın çok açılmaması için jüri başkanları geçen haftaya kadar 1 puan veremiyorlardı. Bu yüzden bu ayrıcalığın makul bir ayrıcalık olduğu tarafındayım.

Hazır konusunu açmışken ne zaman??

Reactions: kerem
Yarın öğlen gibi açarım konuyu. Herkesin şarkısı hazır gibi zaten. Maksat dinlenmek.

------

Hazır konusunu açmışken ne zaman??
Ne ne zaman?

Bu Şarkı Benim nerden sana ait, formatı ben bulmuştum. 😱