eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 10. Hafta Sonuçları

@Gerekli24'ün oyları:

Geçen hafta kadar olmasa da iyi şarkıların olduğu bir hafta. Oylamanın orta kısımlarında çok zorlandım.

10 puan mor ve ötesi - Oyunbozan (Açık ara birinci oldu benim için her şey ayarında bir şarkı)

9 puan Candan Erçetin - Unut Sevme (Eski nostaljik şarkılar havası var. Muazzam bir ses tonu giderek güzelleşen bir şarkı recapten dinlediğim kadarıyla.

8 puan Pinhani - Dön Bak Dünyaya (Buradan itibaren oylama benim için zordu. 8 verdiğim ile 4 verdiğim arasında nerdeyse pek bir fark yok. Bu neden üste dersek şarkı beni her kısmında çekmeyi sürdürdü.)

7 puan Tarkan - Ölürüm Sana (Şarkının patlama yeri çok iyi)

6 puan Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Tarkan'la çok kaldım ikisi arasında ama şu ana kadar hiç kalmadığım bir iklem, bunun da patlama yeri çok iyi)

5 puan Teoman - N'apim Tabiatım Böyle (Son haftalara göre daha düşük kaldı ama yine de iyi performanstı.)

4 puan MFÖ - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da (Huzur ve rahatlatıcı ama üzgünüm bu hafta geride kaldı. Önceki haftalarda gelse daha iyi alırdı net.)

3 puan Hadise - Süperman (Son haftalarda artan şarkı kalitesini ne yazık ki ben Hadise'de göremiyorum ondan altlarda kalıyor.)

2 puan maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum (İki haftadır rap ağırlıklı geliyor ve ben rap tarzları hiç sevemiyorum 2 puanlık değil ama sıralama yapınca bu çıkıyor.)

1 puan Serdar Ortaç - Canıma Minnet (Serdar antisi olsam da yine de şarkıya göre oy vermeye çalışıyorum ama yok kusura bakma olmamış bu)
Üzdü puan. @Gerekli24

• Üzücü
Reactions: Gerekli24
Bildiğin başka şarkıları yok sanırım. :A
Çoğu şarkıcı için böyleyim onu da bilmiyordum yakın zamanda @phoebebuffay geçen haftaki şarkısı sayesinde Eurovisiona bakmak geldi biraz orada gördüm gerçi sanki forumda Eurovision şarkı etkinliğinde de vardı :A

@The_Erinch Candan’ın çok sevdiğim şarkıları var Yalan ve Annem gibi ama bu şarkıları bana o kadar hitap etmedi ama gelecek hafta edebilir yine :A Tamamen rakip şarkılara göre oy veriyorum, öyle olmasam bu hafta net birinci olacağı belli olan Manga’ya tam puan vermezdim örneğin ama o haftaki şarkılar arasında kişisel sıralamam neyse hiç strateji düşünmeden direkt onları diziyorum :A

Acımıyorduuuuuuuuu; aslında demek bizi sağlam rakibi belledi....her hafta 2 3 2 3 :T:T:T @Tolstoyevski @Çiğdem @Zeyno

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
@MasacRE'nin oyları:

10 MFÖ - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da
9 Pinhani - Dön Bak Dünyaya
8 Tarkan - Ölürüm Sana
7 Mor ve Ötesi - Oyunbozan
6 maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum
5 Teoman - N'apim Tabiatım Böyle
4 Merve Özbey - Vicdanın Affetsin
3 Candan Erçetin - Unut Sevme
2 Hadise - Süperman