eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 10. Hafta Sonuçları

@Gerekli24'ün oyları:

Geçen hafta kadar olmasa da iyi şarkıların olduğu bir hafta. Oylamanın orta kısımlarında çok zorlandım.

10 puan mor ve ötesi - Oyunbozan (Açık ara birinci oldu benim için her şey ayarında bir şarkı)

9 puan Candan Erçetin - Unut Sevme (Eski nostaljik şarkılar havası var. Muazzam bir ses tonu giderek güzelleşen bir şarkı recapten dinlediğim kadarıyla.

8 puan Pinhani - Dön Bak Dünyaya (Buradan itibaren oylama benim için zordu. 8 verdiğim ile 4 verdiğim arasında nerdeyse pek bir fark yok. Bu neden üste dersek şarkı beni her kısmında çekmeyi sürdürdü.)

7 puan Tarkan - Ölürüm Sana (Şarkının patlama yeri çok iyi)

6 puan Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Tarkan'la çok kaldım ikisi arasında ama şu ana kadar hiç kalmadığım bir iklem, bunun da patlama yeri çok iyi)

5 puan Teoman - N'apim Tabiatım Böyle (Son haftalara göre daha düşük kaldı ama yine de iyi performanstı.)

4 puan MFÖ - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da (Huzur ve rahatlatıcı ama üzgünüm bu hafta geride kaldı. Önceki haftalarda gelse daha iyi alırdı net.)

3 puan Hadise - Süperman (Son haftalarda artan şarkı kalitesini ne yazık ki ben Hadise'de göremiyorum ondan altlarda kalıyor.)

2 puan maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum (İki haftadır rap ağırlıklı geliyor ve ben rap tarzları hiç sevemiyorum 2 puanlık değil ama sıralama yapınca bu çıkıyor.)

1 puan Serdar Ortaç - Canıma Minnet (Serdar antisi olsam da yine de şarkıya göre oy vermeye çalışıyorum ama yok kusura bakma olmamış bu)

Beni ilk 3'e sokarak dengeleri değiştirmiştirsindir umarım. :A

Bu şarkımı sana hediye etmiştim sanırım, fena değil demiştin. :A Gerçi @serhatt'a da hediye etmiştim ve harika atmıştı ama iyi puan vermedi...
Kaç kere söyleyeceğim şarkıya değil diğer hediyelere attım harika diye. :A

• İlginç
Reactions: phoebebuffay