Katılıyorum kesinlikle. Kupa Kızı ve Sinek Valesi'ni çok erken harcadı maalesef. @Silinmiş ÜyeTeoman konusunda bence şarkı hatası yaptı daha iyi şarkıları bence geçmiş haftalarda harcadı @Silinmiş Üye
Katılıyorum kesinlikle. Kupa Kızı ve Sinek Valesi'ni çok erken harcadı maalesef. @Silinmiş ÜyeTeoman konusunda bence şarkı hatası yaptı daha iyi şarkıları bence geçmiş haftalarda harcadı @Silinmiş Üye
Final puanı alırız yine umarım.- 4. PUAN DURUMU -
maNga | 212
Tarkan | 200
Hadise | 184
mor ve ötesi | 179
Serdar Ortaç | 171
Candan Erçetin | 163
Pinhani | 157
Merve Özbey | 133
Teoman | 114
MFÖ | 107
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Cidden bu güzel puanların senin döndüğün haftaya denk gelmesi sürpriz oldu.
Düzelir inş ne diyelim haftalık olabiliyorBana tam puan verdiğin haftada sana 1 vermem kötü oldu. Ama dediğim gibi Serdar pek sevmem Mesafe dışında. Bir de Karabiberim'e yüksek vermiştim geçen hafta.
O şarkı bayağı iyiydi şu an olsa tam vermem ama 9 verirdim net.Katılıyorum kesinlikle. Kupa Kızı ve Sinek Valesi'ni çok erken harcadı maalesef. @Silinmiş Üye
Tarkan 2. olmuş. @Tolstoyevski
Objektif olarak bakıldığı zaman olması gereken gibiydi.Değildi
Sahtekar yalancının tekisin.Söylersem 2 gelir haftaya @eskici
Ah Modelsiz bi hafta ama kaliteli puanlarla burdasın sister. @dreamy
9. sezon şampiyonu jüri başkanımız @dreamy'nin oyları:
10 maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum
8 Hadise - Superman
8 mor ve ötesi - Oyunbozan
8 Tarkan - Ölürüm Sana
6 Pinhani- Dön Bak Dünyaya
6 Candan Erçetin - Unut Sevme
6 Merve Özbey - Vicdanın Affetsin
6 Teoman - N'apim Tabiatım Böyle
4 Serdar Ortaç - Canıma Minnet
3 MFÖ - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul’da
Benim sıralamamdaki gibi olması gerekirdiNasıl olması gerekirdi.
O kadar söyledik ama söz dinlettiremedik maalesef.O şarkı bayağı iyiydi şu an olsa tam vermem ama 9 verirdim net.
Sana demedim be Eyüp ile telefonda konuşunca söylemiştim sen gideceksin diye @Silinmiş ÜyeNiye herkes sonuçtan haberim varmış gibi davranıyor.
Sana 2 puan düşürdüm sonra. Neyseki elenmeyeceksin. Yoksa üzülürdümBiraz sıyrıldık gibi
Teoman gidecek sahibi bilir
yorumlarına çok gülüyorum kerem yaaaTarkan 2. olmuş. @Tolstoyevski
@phoebebuffay ve @slhttnmtl son puan için birbirinizi yiyebilirsiniz.
Benim babam 10 sene muhtarlık yaptı oy stratejisinden az anlayalım @eskiciSahtekar yalancının tekisin.
Beni ilk 3'e sokarak dengeleri değiştirmiştirsindir umarım.Teoman elenebilir.
Bakalım puanım ne yapacak ama bu tabloda baya denge değiştirir
Jüri başkanlığı üstüne çok yakışmış. @dreamy
9. sezon şampiyonu jüri başkanımız @dreamy'nin oyları:
10 maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum
8 Hadise - Superman
8 mor ve ötesi - Oyunbozan
8 Tarkan - Ölürüm Sana
6 Pinhani- Dön Bak Dünyaya
6 Candan Erçetin - Unut Sevme
6 Merve Özbey - Vicdanın Affetsin
6 Teoman - N'apim Tabiatım Böyle
4 Serdar Ortaç - Canıma Minnet