eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Bana bu konudan sürekli bildirim geliyor sebebi takip et seçeneğine tıklamış olmam muhtemelen. Hala alışamadım buralara.

Sanırım ayardan dolayı mesaj yazdığın an konuyu takibe almış oluyorsun. İstersen onu kapatabilirsin.

Kapattım teşekkürler. Bende diyorum niye bildirim geliyor her yerden. Ceza alan üyelerin açılan konularında da bildirim geliyor bana devamlı. Sebebi bu olabilir yine.🤦‍♀️

Reactions: slhttnmtl
Kapattım teşekkürler. Bende diyorum niye bildirim geliyor her yerden. Ceza alan üyelerin açılan konularında da bildirim geliyor bana devamlı. Sebebi bu olabilir yine.🤦‍♀️
Oraya mesaj gönderilemediği için sanırım o forumu takip etmişsin. Rica ederim bu arada.

Reactions: cehennet
Sen burada ne zaman yarışacaksın. Hadiseyi almışsın. Şarkısıyla ilgili fikir falan belirtebilir miyiz?
Yarışmaya ilk kez katıldığım için sistemi çok bilmiyorum da yarışma çok uzun sürmeden başlar herhalde. Aday şarkılar çıkınca puanlama yapılıyor ve her hafta en düşük puanı alan kişi gidiyor. Bildiğim kadarıyla fikir belirtme konusunda da hiçbir sakınca yok.

Reactions: cehennet

Anladım. Hadise finale kadar gider umarım. Bol şans.

Reactions: slhttnmtl