Müzikleri, yaptıklarının yanında daha kötü yanlış bir spot olmuş.Mustafa Ceceli ile iddiamı izleyin. Lütfen insanların ne yaptıklarıyla değil müzikleriyle ilgilenin diyerek kamu spotumuzu şimdiden oluşturalım.
Müzikleri, yaptıklarının yanında daha kötü yanlış bir spot olmuş.Mustafa Ceceli ile iddiamı izleyin. Lütfen insanların ne yaptıklarıyla değil müzikleriyle ilgilenin diyerek kamu spotumuzu şimdiden oluşturalım.
Sen oy kullanma seni götürmem ÇorluyaMüzikleri, yaptıklarının yanında daha kötü yanlış bir spot olmuş.
@kerem çok ısrar etti kullanmam için. Jüri Başkanıyım.Sen oy kullanma
Tweetime ekleme yaptım@kerem çok ısrar etti kullanmam için. Jüri Başkanıyım.
Ne tweeti be?Tweetime ekleme yaptım
Seni götürmem Çorluya dedimNe tweeti be?
Sen götürmeyeceksin zaten ben kendim gideceğim.Seni götürmem Çorluya dedim
Hmmm gidersin derim ki Serhat ile konuşmuyoruz bana ağzına geleni saydıSen götürmeyeceksin zaten ben kendim gideceğim.
Diloş'la giderim ben de. Sen yazlıklarda sürterken biz kaç kere konuştuk senin balkonunda görüntülü. Dostluğumuz sana bağlı değil.Hmmm gidersin derim ki Serhat ile konuşmuyoruz bana ağzına geleni saydı
Ben gitmeden babam izin vermez ki Ayrıca haberim varDiloş'la giderim ben de. Sen yazlıklarda sürterken biz kaç kere konuştuk senin balkonunda görüntülü. Dostluğumuz sana bağlı değil.
Babandan izin isteyen kim? Abisinin evi orası istediği zaman gider.Ben gitmeden babam izin vermez ki Ayrıca haberim var
Sanırım ayardan dolayı mesaj yazdığın an konuyu takibe almış oluyorsun. İstersen onu kapatabilirsin.Bana bu konudan sürekli bildirim geliyor sebebi takip et seçeneğine tıklamış olmam muhtemelen. Hala alışamadım buralara.
Sanırım ayardan dolayı mesaj yazdığın an konuyu takibe almış oluyorsun. İstersen onu kapatabilirsin.
Oraya mesaj gönderilemediği için sanırım o forumu takip etmişsin. Rica ederim bu arada.Kapattım teşekkürler. Bende diyorum niye bildirim geliyor her yerden. Ceza alan üyelerin açılan konularında da bildirim geliyor bana devamlı. Sebebi bu olabilir yine.🤦♀️
Oraya mesaj gönderilemediği için sanırım o forumu takip etmişsin. Rica ederim bu arada.
Yarışmaya ilk kez katıldığım için sistemi çok bilmiyorum da yarışma çok uzun sürmeden başlar herhalde. Aday şarkılar çıkınca puanlama yapılıyor ve her hafta en düşük puanı alan kişi gidiyor. Bildiğim kadarıyla fikir belirtme konusunda da hiçbir sakınca yok.Sen burada ne zaman yarışacaksın. Hadiseyi almışsın. Şarkısıyla ilgili fikir falan belirtebilir miyiz?
Yarışmaya ilk kez katıldığım için sistemi çok bilmiyorum da yarışma çok uzun sürmeden başlar herhalde. Aday şarkılar çıkınca puanlama yapılıyor ve her hafta en düşük puanı alan kişi gidiyor. Bildiğim kadarıyla fikir belirtme konusunda da hiçbir sakınca yok.
En güzel şarkılarıyla gidebildiği yere kadar götüreceğim, çok teşekkürler.Anladım. Hadise finale kadar gider umarım. Bol şans.
4 yeni yarışmacımızla daha tanışıyoruz ve kendilerine yeni sezonda bol şans diliyoruz. Hadi bakalım hoşgeldiniz.
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @Stran @seyfullXh @soo @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @YıldırıM @Burak97 @conino @Abdülhey @umuttanyel @Cervantes @Atlass @ömer karataş @thekinqlord @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @Bussy @781Ens @BesaleT @pompy @elvissman @EnveR @Emin Özaltun @Fks14 @armandos @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Jonsnow @S.G.A.T. @kerim yavuz @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Mr.At @Nikos litas @ömer karataş @Emre Ozansoy @Polat Şaşmaz @Sylvester @serhatt @xemrexxx @takas @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @Yakamoz-Asi @yigit_00 @-potterhead- @XanTier ve ilgili herkes
Almadığın için seni pişman etmeye gelmiş işte. @Ahmed
Dah önce yarışmıştın aslında, tecrüben olmasına rağmen.