eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Mustafa Ceceli ile iddiamı izleyin. Lütfen insanların ne yaptıklarıyla değil müzikleriyle ilgilenin diyerek kamu spotumuzu şimdiden oluşturalım. :A
Müzikleri, yaptıklarının yanında daha kötü yanlış bir spot olmuş. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: denizz19
Bana bu konudan sürekli bildirim geliyor sebebi takip et seçeneğine tıklamış olmam muhtemelen. Hala alışamadım buralara.:(

Sanırım ayardan dolayı mesaj yazdığın an konuyu takibe almış oluyorsun. İstersen onu kapatabilirsin.

Kapattım teşekkürler. Bende diyorum niye bildirim geliyor her yerden. Ceza alan üyelerin açılan konularında da bildirim geliyor bana devamlı. Sebebi bu olabilir yine.🤦‍♀️

• İlginç
Reactions: slhttnmtl
Sen burada ne zaman yarışacaksın. Hadiseyi almışsın. Şarkısıyla ilgili fikir falan belirtebilir miyiz? :D
Yarışmaya ilk kez katıldığım için sistemi çok bilmiyorum da yarışma çok uzun sürmeden başlar herhalde. Aday şarkılar çıkınca puanlama yapılıyor ve her hafta en düşük puanı alan kişi gidiyor. Bildiğim kadarıyla fikir belirtme konusunda da hiçbir sakınca yok. :X

• Beğendim
Reactions: cehennet
Yarışmaya ilk kez katıldığım için sistemi çok bilmiyorum da yarışma çok uzun sürmeden başlar herhalde. Aday şarkılar çıkınca puanlama yapılıyor ve her hafta en düşük puanı alan kişi gidiyor. Bildiğim kadarıyla fikir belirtme konusunda da hiçbir sakınca yok. :X

Anladım. Hadise finale kadar gider umarım. Bol şans.:D

• Harika
Reactions: slhttnmtl
4 yeni yarışmacımızla daha tanışıyoruz ve kendilerine yeni sezonda bol şans diliyoruz. Hadi bakalım hoşgeldiniz. :Z

plsykdz.jpg

HRhjh.jpg

HRV4o.jpg

lp7e7l2.jpg

@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @Stran @seyfullXh @soo @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @YıldırıM @Burak97 @conino @Abdülhey @umuttanyel @Cervantes @Atlass @ömer karataş @thekinqlord @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @Bussy @781Ens @BesaleT @pompy @elvissman @EnveR @Emin Özaltun @Fks14 @armandos @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Jonsnow @S.G.A.T. @kerim yavuz @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Mr.At @Nikos litas @ömer karataş @Emre Ozansoy @Polat Şaşmaz @Sylvester @serhatt @xemrexxx @takas @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @Yakamoz-Asi @yigit_00 @-potterhead- @XanTier ve ilgili herkes

@denizz19 @slhttnmtl @MayısKralı başarılar diliyorum efenim :D
------

Almadığın için seni pişman etmeye gelmiş işte. :A @Ahmed

Dah önce yarışmıştın aslında, tecrüben olmasına rağmen. :A

Evet ama son bir kaç yarışmadır jürideyim böyle daha iyi benim için :D