eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Bugün ilk bölümü izledim bile, psikolojim bozulmaz inş.

Basit konusunda herhangi bir yorum yapmak istemiyorum ama cidden aşırı Total'di.
Bu arada kastın dram yoksa çocuklar yurda gittiğinde ve Fikri yaşam savaşı verdiğinde çok güzel Total'lik dramlar çıktı.
Çok özledim yarın birkaç sahne izleyeyim bari.

Reactions: 12.Adam
Bizim hikaye rezalet bir uyarlamaydı.
@slhttnmtl
Bizim Hikaye'de Shameless aramak büyük hata ve Emmy Rossum denen kadın ne haklıydı ne de ben dizime yapılan takmamaya çalışıyorum.
Sonuçta teyzeler cevabını verdi ve 70 bölüm güzelce izledik.

Bu arada forumda tam aktif tek BH'ci ben kaldım, destek veren çıkmaz ah...

Reactions: phoebebuffay
Dizi çok da kötü değildi zaten ama uyarlama olarak çok kötüydü.

Reactions: slhttnmtl
Başlı başına rezalet bir uyarlamaydı, orijinaliyle hiç alakası yoktu. Sanırım en kötü uyarlanan daha doğrusu uyarlanamayan diziler listesinde direkt ikinciliği alır.
@slhttnmtl
E yuh artık.
Dediğim gibi Shameless'tan genel olarak uyarlanan bir dizi, detay arasak ohooo. Zaten 2. sezonda gelen karakterlerle dizi sanırım başka bir yöne evrildi.
Son 10 bölüm hariç Ebru ve Verda hanıma tü diyorum.

İfademi takip et.

Reactions: slhttnmtl
Dizi çok da kötü değildi zaten ama uyarlama olarak çok kötüydü.
Neyse ki bu karşılaştırmayı hiç yapmadığımdan içim rahat ve abartı dersiniz ama mükemmeldi.

İfademi takip et.
Orijinalini 1 bölüm izlemeye çalıştım ama yok dayanamadım.
Dediğim gibi 2. sezonun uyarlama olmadığını düşünüyorum.

Bu arada canım dizim Kırmızı Oda'daki gibi Banu Kiremitçi mükemmel bir uyarlama çıkardı ve tabiki Hatice Meryem.
@kerem

Bana yamamaya çalıştığın ama almaya tenezzül etmediğim grubu almış. Ne diyelim, başarılar..
@Ahmed
Ahahah.

Manga benim ergenliğimin favori grupu, 2010-2013-lerde full manga dinlerdim hatta.
Ve 2 yıl önce Baküdeki ilk konserine bile gidip en önden izlemiştim. Yani galibiyyet için değil, gerçekten sevdiğim için seçtim.

4-5 şarkısının anısı çok bende, lisedeki platonik aşkımı hatırlatıyor.

------

@kerem aşkım.

Hayırlı olsun. Diğer yarışmayı olay iyi götürüyordun, gerçek yarışma gibi heyacanlandığım bile oluyordu. Bunu da öyle yapacağından eminim.

Forumun pek heyacanı kalmamıştı, hızır gibi yetiştin.

@kerem son güne kadar beni Manga'yı seçmem için ikna etmeye çalıştığına göre sen de sonradan onun gazıyla seçmişsin belli ki.

Seçmesem de ben baya severim Manga'yı zaten. Sen de Mor ve Ötesi'ni seviyorsundur umarım.

Reactions: Ahmed
Hayır ben yabancı seçecekdim, ama abartı isimler vardı aklımda. Doja Cat, Taylor Swift falan gibi.
Sevdiğim ama riskli bi isim istiyordum, son anda karar değiştirdim.

Mor ve Ötesinin şarkısını geçen hafta sarhoşken Manga şarkısı diye dinlemiştim clubta. Şarkı sonunda okuyan kişi bu şarkı Mor ve Ötesinin en sevdiğim şarkısı dedi. Yani o derece aynı gibiler Mangayla.

Taylor Swift yabancılar arasında yapılabilecek en iyi seçimlerden biri ama nasıl giderdi bir fikrim yok, yabancılar dezavantajlı bu forumda.

Çok benzemiyorlar aslında ama ikisi karıştırılıyor genelde. Ben de birkaç kez şahit oldum.

Reactions: kerem and Ahmed
Bu sezon hiç yabancı olmayacak bence.

Bak hala boş gün diyor oysa benden iyi biliyorsun 7 kanalın da dolu olduğunu.
Bir Başkadır gibi herkesin sevdiği bir dizi varken Masumlar'ın kazanması zor o yüzden fazla yüksekten uçma derim.