eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Yıl sonu etkinliğinde düzenlenen etkinlikte te tek jüri üyesi bendim o zaman. :A

45 bölüm yayınlanıp sezon sonu boş günde 10 reytingden 3 reytinge kadar kan kaybeden dizi de MA'ydı sanki. :kiki:
------

Masumlar Apartmanı'nın tekrarı başlıyor izleyeceksin değil mi? :A

Bizim Hikaye basit bir diziydi maalesef, ben başlarda sevsem de sitcom havasından çıkamadığı için bırakmıştım. :A
Bugün ilk bölümü izledim bile, psikolojim bozulmaz inş. :A

Basit konusunda herhangi bir yorum yapmak istemiyorum ama cidden aşırı Total'di. :A Bu arada kastın dram yoksa çocuklar yurda gittiğinde ve Fikri yaşam savaşı verdiğinde çok güzel Total'lik dramlar çıktı. :A Çok özledim yarın birkaç sahne izleyeyim bari. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Bizim hikaye rezalet bir uyarlamaydı. :A @slhttnmtl
Bizim Hikaye'de Shameless aramak büyük hata ve Emmy Rossum denen kadın ne haklıydı ne de ben dizime yapılan takmamaya çalışıyorum. :A Sonuçta teyzeler cevabını verdi ve 70 bölüm güzelce izledik. :A

Bu arada forumda tam aktif tek BH'ci ben kaldım, destek veren çıkmaz ah... :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Bizim Hikaye'de Shameless aramak büyük hata ve Emmy Rossum denen kadın ne haklıydı ne de ben dizime yapılan takmamaya çalışıyorum. :A Sonuçta teyzeler cevabını verdi ve 70 bölüm güzelce izledik. :A

Dizi çok da kötü değildi zaten ama uyarlama olarak çok kötüydü. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Başlı başına rezalet bir uyarlamaydı, orijinaliyle hiç alakası yoktu. Sanırım en kötü uyarlanan daha doğrusu uyarlanamayan diziler listesinde direkt ikinciliği alır. :A @slhttnmtl
E yuh artık. :A Dediğim gibi Shameless'tan genel olarak uyarlanan bir dizi, detay arasak ohooo. Zaten 2. sezonda gelen karakterlerle dizi sanırım başka bir yöne evrildi. :A Son 10 bölüm hariç Ebru ve Verda hanıma tü diyorum. :A

İfademi takip et. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Dizi çok da kötü değildi zaten ama uyarlama olarak çok kötüydü. :A
Neyse ki bu karşılaştırmayı hiç yapmadığımdan içim rahat ve abartı dersiniz ama mükemmeldi. :A

İfademi takip et. :A
Orijinalini 1 bölüm izlemeye çalıştım ama yok dayanamadım. :A Dediğim gibi 2. sezonun uyarlama olmadığını düşünüyorum. :A

Bu arada canım dizim Kırmızı Oda'daki gibi Banu Kiremitçi mükemmel bir uyarlama çıkardı ve tabiki Hatice Meryem. :F @kerem

Bana yamamaya çalıştığın ama almaya tenezzül etmediğim grubu almış. Ne diyelim, başarılar.. :A @Ahmed
Ahahah. :A
Manga benim ergenliğimin favori grupu, 2010-2013-lerde full manga dinlerdim hatta.
Ve 2 yıl önce Baküdeki ilk konserine bile gidip en önden izlemiştim. Yani galibiyyet için değil, gerçekten sevdiğim için seçtim. :Z :Z
4-5 şarkısının anısı çok bende, lisedeki platonik aşkımı hatırlatıyor. :A
------

@kerem aşkım. :Z
Hayırlı olsun. Diğer yarışmayı olay iyi götürüyordun, gerçek yarışma gibi heyacanlandığım bile oluyordu. Bunu da öyle yapacağından eminim. :Z :Z
Forumun pek heyacanı kalmamıştı, hızır gibi yetiştin. :Z :Z

Ahahah. :A
Manga benim ergenliğimin favori grupu, 2010-2013-lerde full manga dinlerdim hatta.
Ve 2 yıl önce Baküdeki ilk konserine bile gidip en önden izlemiştim. Yani galibiyyet için değil, gerçekten sevdiğim için seçtim. :Z :Z
4-5 şarkısının anısı çok bende, lisedeki platonik aşkımı hatırlatıyor. :A
------

@kerem aşkım. :Z
Hayırlı olsun. Diğer yarışmayı olay iyi götürüyordun, gerçek yarışma gibi heyacanlandığım bile oluyordu. Bunu da öyle yapacağından eminim. :Z :Z
Forumun pek heyacanı kalmamıştı, hızır gibi yetiştin. :Z :Z
@kerem son güne kadar beni Manga'yı seçmem için ikna etmeye çalıştığına göre sen de sonradan onun gazıyla seçmişsin belli ki. :A

Seçmesem de ben baya severim Manga'yı zaten. Sen de Mor ve Ötesi'ni seviyorsundur umarım. :A

• Güldürdün
Reactions: Ahmed
@kerem son güne kadar beni Manga'yı seçmem için ikna etmeye çalıştığına göre sen de sonradan onun gazıyla seçmişsin belli ki. :A

Seçmesem de ben baya severim Manga'yı zaten. Sen de Mor ve Ötesi'ni seviyorsundur umarım. :A
Hayır ben yabancı seçecekdim, ama abartı isimler vardı aklımda. Doja Cat, Taylor Swift falan gibi.
Sevdiğim ama riskli bi isim istiyordum, son anda karar değiştirdim. :A

Mor ve Ötesinin şarkısını geçen hafta sarhoşken Manga şarkısı diye dinlemiştim clubta. Şarkı sonunda okuyan kişi bu şarkı Mor ve Ötesinin en sevdiğim şarkısı dedi. Yani o derece aynı gibiler Mangayla. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Hayır ben yabancı seçecekdim, ama abartı isimler vardı aklımda. Doja Cat, Taylor Swift falan gibi.
Sevdiğim ama riskli bi isim istiyordum, son anda karar değiştirdim. :A

Mor ve Ötesinin şarkısını geçen hafta sarhoşken Manga şarkısı diye dinlemiştim clubta. Şarkı sonunda okuyan kişi bu şarkı Mor ve Ötesinin en sevdiğim şarkısı dedi. Yani o derece aynı gibiler Mangayla. :A
Taylor Swift yabancılar arasında yapılabilecek en iyi seçimlerden biri ama nasıl giderdi bir fikrim yok, yabancılar dezavantajlı bu forumda. :A

Çok benzemiyorlar aslında ama ikisi karıştırılıyor genelde. Ben de birkaç kez şahit oldum. :A

• Güldürdün
  • Olmamış
Reactions: kerem and Ahmed
Yıl sonu etkinliğinde düzenlenen etkinlikte te tek jüri üyesi bendim o zaman. :A

45 bölüm yayınlanıp sezon sonu boş günde 10 reytingden 3 reytinge kadar kan kaybeden dizi de MA'ydı sanki. :kiki:
------

Masumlar Apartmanı'nın tekrarı başlıyor izleyeceksin değil mi? :A

Bizim Hikaye basit bir diziydi maalesef, ben başlarda sevsem de sitcom havasından çıkamadığı için bırakmıştım. :A
Bak hala boş gün diyor oysa benden iyi biliyorsun 7 kanalın da dolu olduğunu. :A Bir Başkadır gibi herkesin sevdiği bir dizi varken Masumlar'ın kazanması zor o yüzden fazla yüksekten uçma derim. :Z