Kışkırtma falan yok .@alperuz'luk du var sende, maşallah yok yok.
------
Senı günün manipülatörü olarak taçlandırıyorum. Şuan farkında olmadan üyeleri suncuya karşı kışkırttığının farkında değil sanırım.@slhttnmtl @12.Adam
Kışkırtma falan yok .@alperuz'luk du var sende, maşallah yok yok.
------
Senı günün manipülatörü olarak taçlandırıyorum. Şuan farkında olmadan üyeleri suncuya karşı kışkırttığının farkında değil sanırım.@slhttnmtl @12.Adam
Farkında değilim cidden. Dün katıldığım programın sunucusu @xdragxx de aynı şeyleri söyledi. Bu gidişle beni kimse yarışmasına almayacak yakında.Senı günün manipülatörü olarak taçlandırıyorum. Şuan farkında olmadan üyeleri suncuya karşı kışkırttığının farkında değil sanırım.@slhttnmtl @12.Adam
Aaa kıyaslamak mı, ben sadece güçlü bir rakip gibi gözüktüğünden öyle dedim. 🤭 Bu arada Hazal'ı da sadece 2.51 dakika gösteren Menajerimi Ara'ya da geçit vermemek lazım.Tek hedefim MA'nın şampiyon olması ki kesin gözüyle bakıyorum zaten.@Aserat
MA ile bekaret kontrolü sahneli dizileri kıyasladığın için seni bu gece 3. kınayışım. Yeter artık.
Ben fena birisi değilim (kısmen yalan) ama kaos konusunu maalesef inkar edemiyorum.@alperuz'luk du var sende, maşallah yok yok.
------
M.Ara zaten son günleri yaşıyor, toprağa girecek.Aaa kıyaslamak mı, ben sadece güçlü bir rakip gibi gözüktüğünden öyle dedim. 🤭 Bu arada Hazal'ı da sadece 2.51 dakika gösteren Menajerimi Ara'ya da geçit vermemek lazım.
Ben fena birisi değilim (kısmen yalan) ama kaos konusunu maalesef inkar edemiyorum.
Ben ironi yapıyodum be.@alperuz'luk du var sende, maşallah yok yok.
------
@sokak sanati senin yanında halt yemiş. @xemrexxx Çiğdem'e cadı diyerek de halt yemiş. Senin yanında anca eline su dökebiliyormış meğer.Farkında değilim cidden. Dün katıldığım programın sunucusu @xdragxx de aynı şeyleri söyledi. Bu gidişle beni kimse yarışmasına almayacak yakında.
Biz seni de kaosun içine sürükleriz.Ben ironi yapıyodum be.Bu ortamda daha fazla bulunursam sanırım kaos çıkarıp izlicem.@phoebebuffay @12.Adam
@Aserat'ı daha çok sinirlendir ki dayanamayıp etkinliği iptal falan eder malum.Aaa kıyaslamak mı, ben sadece güçlü bir rakip gibi gözüktüğünden öyle dedim. 🤭 Bu arada Hazal'ı da sadece 2.51 dakika gösteren Menajerimi Ara'ya da geçit vermemek lazım.
Ben fena birisi değilim (kısmen yalan) ama kaos konusunu maalesef inkar edemiyorum.
Yok @sokak sanati'nın eline su dökemem daha ama gitmeden önce kendisinin kısa bir eğitiminden geçmiştim. Öğretti bir şeyler.@sokak sanati senin yanında halt yemiş. @xemrexxx Çiğdem'e cadı diyerek de halt yemiş. Senin yanında anca eline su dökebiliyormış meğer.
Bu teyzeyi çok özlemişim.Ben ironi yapıyodum be.Bu ortamda daha fazla bulunursam sanırım kaos çıkarıp izlicem.@phoebebuffay @12.Adam
Evet kerem'den sonra sen de tehlikeli çıktın. 😏 Yavaş yavaş herkesi çözücem.Biz seni de kaosun içine sürükleriz.
Aşırı alakasız bir konuda bile adını geçirdiğine göre Kırmızı Oda sana fena dert olmuş demektir böyle kudurmaya devam.Bu bildiğimiz tipik @Aserat'lık, bu yüzden En Favori Dizi etkinliğini sabırsızlıkla bekliyorum. Yılın dizisi Masumlar Apartmanı ile Trajedi Oda'sını sollayacağımız için.
------
MA demişken tekrarları başlıyor, söz verdiğiniz gibi izleyeceksiniz inşallah.@slhttnmtl
Dizi yarışması vardı hatırlıyor musun, ben hala onun etkisinden çıkamadım.Yok @sokak sanati'nın eline su dökemem daha ama gitmeden önce kendisinin kısa bir eğitiminden geçmiştim. Öğretti bir şeyler.
Etkinliğin iptal olması işime gelmez ama koskoca Demet Akbağ'ı da 4 dakikacık göstermezsin, biz olmasak insanlar hasretlerini dindiremicekti.@Aserat'ı daha çok sinirlendir ki dayanamayıp etkinliği iptal falan eder malum.
Sayende alperuz'u aramayacağız.. Onun yerini çok çabuk doldurdun.
Moodum resmen teyzecim.Bu teyzeyi çok özlemişim.
Niye, ne oldu?Dizi yarışması vardı hatırlıyor musun, ben hala onun etkisinden çıkamadım.
Asıl Masumlar Apartmanı sana o kadar dert olmuş her üyenin 'yılın dizisi' deyişinden sonra Trajedi Odası'nı araya atma kıskançlığına ne demeli?Aşırı alakasız bir konuda bile adını geçirdiğine göre Kırmızı Oda sana fena dert olmuş demektir böyle kudurmaya devam.
Yarışmayı terk etmelim deyişi.Niye, ne oldu?
Neyse ki müzik bölümünden sonra dizi bölümünden de aynı saflarda yer alıyoruz.Etkinliğin iptal olması işime gelmez ama koskoca Demet Akbağ'ı da 4 dakikacık göstermezsin, biz olmasak insanlar hasretlerini dindiremicekti.
Kaos sevdiğimi bugün açıkladım, 1 yıl olacak.
------
Moodum resmen teyzecim.
Her üye = senAsıl Masumlar Apartmanı sana o kadar dert olmuş her üyenin 'yılın dizisi' deyişinden sonra Trajedi Odası'nı araya atma kıskançlığına ne demeli?
Geçen sene bu zamanlar @Emre Ozansoy'la aynısını diyorduk, bu sene çok ters düştük.Asıl Masumlar Apartmanı sana o kadar dert olmuş her üyenin 'yılın dizisi' deyişinden sonra Trajedi Odası'nı araya atma kıskançlığına ne demeli?
------
Yarışmayı terk etmelim deyişi.
------
Neyse ki müzik bölümünden sonra dizi bölümünden de aynı saflarda yer alıyoruz.
Yıl sonu etkinliğinde düzenlenen etkinlikte te tek jüri üyesi bendim o zaman.Her üye = senAynı sezon içinde Kırmızı Oda ve Sadakatsiz gibi iki fenomen iş daha varken sadece tek sezonda 8 reyting kaybeden işe yılın dizisi demenin saçmalığını yüzüne vurduğum için mi bu çekememezlik.
Masumlar Apartmanı'nın tekrarı başlıyor izleyeceksin değil mi?Geçen sene bu zamanlar @Emre Ozansoy'la aynısını diyorduk, bu sene çok ters düştük.
Bu arada ben senin dizilerini beğeniyorum, yoksa geçmişte Bizim Hikaye'ye dediklerin hala aklımın köşesinde, ben ki o berbat bölümleri bile aralıksız izledim...
Bizim hikaye rezalet bir uyarlamaydı.Bizim Hikaye basit bir diziydi maalesef, ben başlarda sevsem de sitcom havasından çıkamadığı için bırakmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?