eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Senı günün manipülatörü olarak taçlandırıyorum. Şuan farkında olmadan üyeleri suncuya karşı kışkırttığının farkında değil sanırım.
@slhttnmtl @12.Adam
Farkında değilim cidden. Dün katıldığım programın sunucusu @xdragxx de aynı şeyleri söyledi. Bu gidişle beni kimse yarışmasına almayacak yakında.

Tek hedefim MA'nın şampiyon olması ki kesin gözüyle bakıyorum zaten.
@Aserat

MA ile bekaret kontrolü sahneli dizileri kıyasladığın için seni bu gece 3. kınayışım. Yeter artık.
Aaa kıyaslamak mı, ben sadece güçlü bir rakip gibi gözüktüğünden öyle dedim. 🤭 Bu arada Hazal'ı da sadece 2.51 dakika gösteren Menajerimi Ara'ya da geçit vermemek lazım.

Ben fena birisi değilim (kısmen yalan) ama kaos konusunu maalesef inkar edemiyorum.

Reactions: kerem and 12.Adam
M.Ara zaten son günleri yaşıyor, toprağa girecek.

Reactions: slhttnmtl
@Aserat'ı daha çok sinirlendir ki dayanamayıp etkinliği iptal falan eder malum.

Sayende alperuz'u aramayacağız.. Onun yerini çok çabuk doldurdun.

Aşırı alakasız bir konuda bile adını geçirdiğine göre Kırmızı Oda sana fena dert olmuş demektir böyle kudurmaya devam.

@Aserat'ı daha çok sinirlendir ki dayanamayıp etkinliği iptal falan eder malum.

Sayende alperuz'u aramayacağız.. Onun yerini çok çabuk doldurdun.
Etkinliğin iptal olması işime gelmez ama koskoca Demet Akbağ'ı da 4 dakikacık göstermezsin, biz olmasak insanlar hasretlerini dindiremicekti.

Kaos sevdiğimi bugün açıkladım, 1 yıl olacak.

------

Bu teyzeyi çok özlemişim.
Moodum resmen teyzecim.

Reactions: 12.Adam and kerem
Aşırı alakasız bir konuda bile adını geçirdiğine göre Kırmızı Oda sana fena dert olmuş demektir böyle kudurmaya devam.
Asıl Masumlar Apartmanı sana o kadar dert olmuş her üyenin 'yılın dizisi' deyişinden sonra Trajedi Odası'nı araya atma kıskançlığına ne demeli?

------

Yarışmayı terk etmelim deyişi.

------

Neyse ki müzik bölümünden sonra dizi bölümünden de aynı saflarda yer alıyoruz.

Asıl Masumlar Apartmanı sana o kadar dert olmuş her üyenin 'yılın dizisi' deyişinden sonra Trajedi Odası'nı araya atma kıskançlığına ne demeli?
Her üye = sen
Aynı sezon içinde Kırmızı Oda ve Sadakatsiz gibi iki fenomen iş daha varken sadece tek sezonda 8 reyting kaybeden işe yılın dizisi demenin saçmalığını yüzüne vurduğum için mi bu çekememezlik.

Geçen sene bu zamanlar @Emre Ozansoy'la aynısını diyorduk, bu sene çok ters düştük.

Bu arada ben senin dizilerini beğeniyorum, yoksa geçmişte Bizim Hikaye'ye dediklerin hala aklımın köşesinde, ben ki o berbat bölümleri bile aralıksız izledim...

Yıl sonu etkinliğinde düzenlenen etkinlikte te tek jüri üyesi bendim o zaman.

45 bölüm yayınlanıp sezon sonu boş günde 10 reytingden 3 reytinge kadar kan kaybeden dizi de MA'ydı sanki.

------

Masumlar Apartmanı'nın tekrarı başlıyor izleyeceksin değil mi?

Bizim Hikaye basit bir diziydi maalesef, ben başlarda sevsem de sitcom havasından çıkamadığı için bırakmıştım.