Yaparsın senDişimi sıkarım işte, Eylül ortası da kafi.
Yaparsın senDişimi sıkarım işte, Eylül ortası da kafi.
Bunu bana son günlerde söyleyenlerin sayısı baya çoğaldı. Bu sezonu idare ettim de bir daha sunamam gibi. Epey emek istiyor burası.Yaparsın sen
Acun gibi yanına yardımcı sunucu al programın %80’ini ona sundurBunu bana son günlerde söyleyenlerin sayısı baya çoğaldı. Bu sezonu idare ettim de bir daha sunamam gibi. Epey emek istiyor burası.
Kimi alayım?Acun gibi yanına yardımcı sunucu al programın %80’ini ona sundur
Batırmıştın, ben yarışsaydım şampiyon olurdum. Son haftalarda Bi An Gel ile katılmak nedir?
Bi An Gel gibi hem kendisi, hem de klibiyle ikonikleşmiş bir şarkı forumda değer görmüyorsa benim suçum değilDüz hesap Ağustos’ta başlatsaydın işte
Forum şarkımın kalitesini anlamadı diyorsun
Sen bilirsin seç beğen alKimi alayım?
Bence güzel şarkı ama forumun beğenmeme ihtimalini düşünmen lazımdıBi An Gel gibi hem kendisi, hem de klibiyle ikonikleşmiş bir şarkı forumda değer görmüyorsa benim suçum değil
Forumun beğenmemesi garip olduğu için o ihtimali düşünemedim. Çok eski şarkılarına bulaşmak istemedim.Sen bilirsin seç beğen al
Bence güzel şarkı ama forumun beğenmeme ihtimalini düşünmen lazımdıGülşen’in güzel şarkıları bitmez çünkü bir sürü şarkısı var
Forumun ne yapacağı belli olmuyor işte sen de haklısınForumun beğenmemesi garip olduğu için o ihtimali düşünemedim. Çok eski şarkılarına bulaşmak istemedim.
İlk hafta direkt eleme olmayacağı için risk alıp foruma ağır gelebilecek bir şarkı seçtim. Kaliteli oylarına ihtiyacımız var.Hayır, kullanmadım. Hiç uğraşasım gelmiyor. @kerem oy kullandırmaya çalışıyordu eskiden, çile çekiyordu.
Bir tane filmi 2 saatini ayırıp makale misali yorumluyorsun ama 5 dakikanı ayırıp hali hazırda recaplar halinde kısaltılmış ve özel mesaj yoluyla önüne serilmiş bir oynatma listesini dinleyemiyorsun ama. Ne iş?Hayır, kullanmadım. Hiç uğraşasım gelmiyor. @kerem oy kullandırmaya çalışıyordu eskiden, çile çekiyordu.
Karar vermekte zorlanıyorum çünkü ve sıralama yapmak sıkıcı geliyor.Bir tane filmi 2 saatini ayırıp makale misali yorumluyorsun ama 5 dakikanı ayırıp hali hazırda recaplar halinde kısaltılmış ve özel mesaj yoluyla önüne serilmiş bir oynatma listesini dinleyemiyorsun ama. Ne iş?@phoebebuffay
Şarkı dinlemenin nesi sıkıcı olabilir?Karar vermekte zorlanıyorum çünkü ve sıralama yapmak sıkıcı geliyor.
Şarkı dinlemenin değil, şarkı sıralamak sıkıcı, daha doğrusu genel olarak sıralama yapmak sıkıcı.Şarkı dinlemenin nesi sıkıcı olabilir?
Sadece bu yüzden mi? Ben hayatımda bu kadar saçma bir neden görmedim. Sıralamak bir dakikanı bile almıyor iken.Şarkı dinlemenin değil, şarkı sıralamak sıkıcı, daha doğrusu genel olarak sıralama yapmak sıkıcı.
Tabii bir de sıralama yapmayı sevmiyorum, bunu da ekleyeyim ve uğraşmak da istemiyorum.Sadece bu yüzden mi? Ben hayatımda bu kadar saçma bir neden görmedim. Sıralamak bir dakikanı bile almıyor iken.
@phoebebuffay şansına küs.Tabii bir de sıralama yapmayı sevmiyorum, bunu da ekleyeyim ve uğraşmak da istemiyorum.
Kendisinden medet ummak hataydı zaten. Sevmediği bir isimle yarışsaydım kesin oy verirdi.@phoebebuffay şansına küs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?