Yaparsın senDişimi sıkarım işte, Eylül ortası da kafi.![]()
Yaparsın senDişimi sıkarım işte, Eylül ortası da kafi.![]()
Bunu bana son günlerde söyleyenlerin sayısı baya çoğaldı. Bu sezonu idare ettim de bir daha sunamam gibi. Epey emek istiyor burası.Yaparsın sen![]()
Acun gibi yanına yardımcı sunucu al programın %80’ini ona sundurBunu bana son günlerde söyleyenlerin sayısı baya çoğaldı. Bu sezonu idare ettim de bir daha sunamam gibi. Epey emek istiyor burası.![]()
Kimi alayım?Acun gibi yanına yardımcı sunucu al programın %80’ini ona sundur![]()
Batırmıştın, ben yarışsaydım şampiyon olurdum. Son haftalarda Bi An Gel ile katılmak nedir?![]()
Bi An Gel gibi hem kendisi, hem de klibiyle ikonikleşmiş bir şarkı forumda değer görmüyorsa benim suçum değilDüz hesap Ağustos’ta başlatsaydın işte
Forum şarkımın kalitesini anlamadı diyorsun![]()
Sen bilirsin seç beğen alKimi alayım?![]()
Bence güzel şarkı ama forumun beğenmeme ihtimalini düşünmen lazımdıBi An Gel gibi hem kendisi, hem de klibiyle ikonikleşmiş bir şarkı forumda değer görmüyorsa benim suçum değil![]()
Forumun beğenmemesi garip olduğu için o ihtimali düşünemedim. Çok eski şarkılarına bulaşmak istemedim.Sen bilirsin seç beğen al
Bence güzel şarkı ama forumun beğenmeme ihtimalini düşünmen lazımdıGülşen’in güzel şarkıları bitmez çünkü bir sürü şarkısı var
![]()
Forumun ne yapacağı belli olmuyor işte sen de haklısınForumun beğenmemesi garip olduğu için o ihtimali düşünemedim. Çok eski şarkılarına bulaşmak istemedim.![]()
İlk hafta direkt eleme olmayacağı için risk alıp foruma ağır gelebilecek bir şarkı seçtim. Kaliteli oylarına ihtiyacımız var.Hayır, kullanmadım. Hiç uğraşasım gelmiyor. @kerem oy kullandırmaya çalışıyordu eskiden, çile çekiyordu.![]()
Bir tane filmi 2 saatini ayırıp makale misali yorumluyorsun ama 5 dakikanı ayırıp hali hazırda recaplar halinde kısaltılmış ve özel mesaj yoluyla önüne serilmiş bir oynatma listesini dinleyemiyorsun ama. Ne iş?Hayır, kullanmadım. Hiç uğraşasım gelmiyor. @kerem oy kullandırmaya çalışıyordu eskiden, çile çekiyordu.![]()
Karar vermekte zorlanıyorum çünkü ve sıralama yapmak sıkıcı geliyor.Bir tane filmi 2 saatini ayırıp makale misali yorumluyorsun ama 5 dakikanı ayırıp hali hazırda recaplar halinde kısaltılmış ve özel mesaj yoluyla önüne serilmiş bir oynatma listesini dinleyemiyorsun ama. Ne iş?@phoebebuffay
Şarkı dinlemenin nesi sıkıcı olabilir?Karar vermekte zorlanıyorum çünkü ve sıralama yapmak sıkıcı geliyor.![]()
Şarkı dinlemenin değil, şarkı sıralamak sıkıcı, daha doğrusu genel olarak sıralama yapmak sıkıcı.Şarkı dinlemenin nesi sıkıcı olabilir?![]()
Sadece bu yüzden mi? Ben hayatımda bu kadar saçma bir neden görmedim. Sıralamak bir dakikanı bile almıyor iken.Şarkı dinlemenin değil, şarkı sıralamak sıkıcı, daha doğrusu genel olarak sıralama yapmak sıkıcı.![]()
Tabii bir de sıralama yapmayı sevmiyorum, bunu da ekleyeyim ve uğraşmak da istemiyorum.Sadece bu yüzden mi? Ben hayatımda bu kadar saçma bir neden görmedim. Sıralamak bir dakikanı bile almıyor iken.![]()
@phoebebuffay şansına küs.Tabii bir de sıralama yapmayı sevmiyorum, bunu da ekleyeyim ve uğraşmak da istemiyorum.![]()
Kendisinden medet ummak hataydı zaten. Sevmediği bir isimle yarışsaydım kesin oy verirdi.@phoebebuffay şansına küs.![]()