eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Patron başarılar dilerim.

Reactions: bazinga
Tanıtımını çok beğendim benim ki kadar olmasada
Başarılar

Reactions: mesmeso
Gülben Ergen feat. İ Z E L & Ercan - Özledim
Söz - Müzik: Ercan Saatçi
DMC

2012 yılında çıkardığı “Aşk En Büyüktür Her Zaman” adlı albümünün ardından ağır bir depresyon geçiren İzel, 3 senenin ardından Gülben Ergen’in desteğiyle tekrar stüdyoya girmişti.

Bir gece kaldığı otel odasında saçlarını kesen İzel, kısa saçlarıyla stüdyoda 1991 yılında İzel - Çelik - Ercan adlı gruplarıyla yayınladıkları “Özledim” şarkısını Gülben Ergen’in “Kalbimi Koydum” albümü için yeniden seslendirdi.

Gülben Ergen’in kayıt günü sosyal medyaya eklediği fotoğrafta İzel’in son halini gören sevenleri endişe duymuştu. İzel durumuyla ilgili “Gülben’imin doğum gününde stüdyoda müthiş bir gün geçirdik. Müzikle iç içe olduğum her an daha iyiyim. Evet tatsız bir dönemden geçtim. Evet kilo aldım ve evet saçlarımı sıfıra vurdum. Dertlerimi kazıttım adeta. Beni şimdi görüp şaşıranları, yeni başlangıcımla daha da şaşırtacağım. Yanımda olan, olmayan herkese iyiyim diyor ve selam yolluyorum.” açıklamasını yapmıştı.

Bir kez daha yeni bir başlangıç yapmak için.🙏

@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf

Konser sahnesiyle mi geleceksin. Çok kalitesiz duruyor ses.

Reactions: phoebebuffay
Yeni Türkü'ye bayılırım bu arada diğer arkadaşlar ne yüklemiş bir göz atayım gündüz bakamamıştım