Birazdan duyuruyla seni tekrar ve tek olarak tanıtmayı düşünüyorum. İçinde kalmasın.Avuntunla başarılar neyse Allah görüyor içim rahat
Birazdan duyuruyla seni tekrar ve tek olarak tanıtmayı düşünüyorum. İçinde kalmasın.Avuntunla başarılar neyse Allah görüyor içim rahat
Seni susturmak için yapıyorum ama ne fayda.
Buna gerek yok ihtiyacım da Yok zaten iddialıyımBirazdan duyuruyla seni tekrar ve tek olarak tanıtmayı düşünüyorum. İçinde kalmasın.
@serhatt 'a hic yakıştıramadım.
Benimde öyle, arkadaşlar beni Merve'ye benzetirler hala.Ufak Tefek Cinayetler'de sevdiğim bir diziydi.
Benimde öyle, arkadaşlar beni Merve'ye benzetirler hala.
O yanımı görmek isteyeceğini sanmam.O kadar tehlikeli olabileceğini düşünmüyorum.
O yanımı görmek isteyeceğini sanmam.
Duramam.Zaten ortalık karışmış. Sen rahat dur.
Duramam.Ortalık durulursa ben karıştırırım.
Ben daha çok Pelin'e benzetiyorum seni.Benimde öyle, arkadaşlar beni Merve'ye benzetirler hala.
No.
Ne gibi?Ben daha çok Pelin'e benzetiyorum seni.
Sen tanımla, Pelin nasıl bir karakter?
------
Sen de hemen ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun. Tam bir Merve Aksaksın.Ben mağdur tarafım hep, Oya gibi.
Senin dolduruşunla @serhatt birazdan üzerime saldırıp beni havuza atar.
@serhatt yancı diyor sana resmen.
@cehennet haklı yancı demek istiyorsun.Sen tanımla, Pelin nasıl bir karakter?
------
Sen de hemen ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun. Tam bir Merve Aksaksın.Ben mağdur tarafım hep, Oya gibi.
Senin dolduruşunla @serhatt birazdan üzerime saldırıp beni havuza atar.
Yok yancı demek istemiyorum. Pelin'in kendisini kraliçe sanması, yaptığı planların, entrikaların hep elinde patlaması, kendini kurnaz sanması ama olmaması vb özellikleriyle sana benzetiyorum.@cehennet haklı yancı demek istiyorsun.
Ben has bir Merve'yim seni havuza atıp üzerine ev yaptıracağım bu hakaretinden sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?