Ilk haftamiz hayirli ugurlu olsun, söz artik siz yarismacilarindir. @12.Adam @Ahmed @bazinga @Silinmiş Üye @denizz19 @Tolstoyevski @MayısKralı @Silinmiş Üye @dreamy @Özgür @mrt-06 @phoebebuffay @slhttnmtl @The_Erinch @Turkuazz @Veteran @xBUGRAx
Bence de sen boşuna dahil olmuşsun. Ben onu esprisine demiştim beni tek paylaş diye.Aranızda olan diyaloğa dahil olmak istemezdim, ve uzun süreden sonra forumda mesaj yazdığım için beni lütfen yanlış anlama, aramızın hala gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Neyse benim demek istediğim şey şu, benim için o tek açıklanmış o 4 kişinin arasında açıklanmış hiç önemli değil ama sen tek olarak açıklanmak istemişsin herkesden ayrı olarak. Seni tek açıklamış olsa çifte standart olmayacak mıydı? 😵
Tamam Atacanım senin sözüne itimadım var. Ama neyse uzatmayacağım konu apayrı bir şey ama her zamanki gibi söz konusu Çiğdem olunca herkes tam gaz. Hiç sorun yok. Bildiğim gerçek bana yeter de artar bile.Kanka bana yazdı, 2 gün önce konuştuk haksızlık olan bir durum yok yani. Bazı durumlardan dolayı gelemedi, bayramdan sonra gelecek. Yarışmaya katılmayı çok istiyordu. Geldiğinde kendisi açıklama yapar zaten
İlk hafta Face üzerinden Kerem'e oylarını gönderir, bayramdan sonra kendi gelir.
Yalnız sen nasıl içinde kalmasını istemediğin için ifade ettiysen ben de aynı şekilde ifade etmek istedim.Bence de sen boşuna dahil olmuşsun. Ben onu esprisine demiştim beni tek paylaş diye.
------
Tamam Atacanım senin sözüne itimadım var. Ama neyse uzatmayacağım konu apayrı bir şey ama her zamanki gibi söz konusu Çiğdem olunca herkes tam gaz. Hiç sorun yok. Bildiğim gerçek bana yeter de artar bile.
Üç maymunu oynamak işinize geliyor çünkü. Söz konusu Çiğdem olunca herkes aslan kesiliyor. Bu konuda seni alakadar eden bir şey olmadığı için konuya müdahil olman direkt tarafını belli ettiğini gösterir. Neyse bu konuyla ilgili son sözüm.Yalnız sen nasıl içinde kalmasını istemediğin için ifade ettiysen ben de aynı şekilde ifade etmek istedim.
Kız daha yarım saat önce hogatha ablam nolursun dön bir daha erkeklere bile bakmıcam diyordun facebookta bu nasıl dönüş 😱Aşağıda sebebini açıklamış haksız da sayılmaz.
Ortada bir taraf falan yok, şuan öyle bir algı yaratmaya çalışıyorsun. 'Çiğdem neden geç açıklandı' açıklaması sana yapıldığı halde aynı patavatsızlığa devam ediyorsun. Önce beni zan altında bırakıyorsun, hatalı davranan sensin ve özür dileyeceğin yerde hala da haklı olduğunu iddia ediyorsun. Biraz daha uğraşırsan gerçekten Çiğdem'i kıskandığını düşüneceğim. Bunun için hayat çok kısa, bil isterim.Üç maymunu oynamak işinize geliyor çünkü. Söz konusu Çiğdem olunca herkes aslan kesiliyor. Bu konuda seni alakadar eden bir şey olmadığı için konuya müdahil olman direkt tarafını belli ettiğini gösterir. Neyse bu konuyla ilgili son sözüm.
Yukarıda başkası seni destekler bir görüş belirttiğinde konuya müdahil olmasına bir şey demiyorsun, ama karşıt görüşü destekler bir yorum yapmamama rağmen -sadece kendi yorumuna bir yorumda bulundum - seni alakadar eden bir durum yok diyorsun. Şu anda senin yaptığın çifte standart.Üç maymunu oynamak işinize geliyor çünkü. Söz konusu Çiğdem olunca herkes aslan kesiliyor. Bu konuda seni alakadar eden bir şey olmadığı için konuya müdahil olman direkt tarafını belli ettiğini gösterir. Neyse bu konuyla ilgili son sözüm.
Kendi kanalında olmasa değiştirmek için inletirdin adım gibi eminim.Ne yazayım.
Herkesi kendin gibi fesat sanma bence.Kendi kanalında olmasa değiştirmek için inletirdin adım gibi eminim.
Fesatlık senin ikinci adın olmuş, hiç girmeyelim bu konuya zararlı çıkarsın çünkü.Herkesi kendin gibi fesat sanma bence.
Asıl sen zararlı çıkarsın çünkü girsek bile hiçbir şey bulamayacaksın.Fesatlık senin ikinci adın olmuş, hiç girmeyelim bu konuya zararlı çıkarsın çünkü.
Zaten pek açıklama yapamadın Atacana sor demekten başka neyse olsunOrtada bir taraf falan yok, şuan öyle bir algı yaratmaya çalışıyorsun. 'Çiğdem neden geç açıklandı' açıklaması sana yapıldığı halde aynı patavatsızlığa devam ediyorsun. Önce beni zan altında bırakıyorsun, hatalı davranan sensin ve özür dileyeceğin yerde hala da haklı olduğunu iddia ediyorsun. Biraz daha uğraşırsan gerçekten Çiğdem'i kıskandığını düşüneceğim. Bunun için hayat çok kısa, bil isterim.
Bu konu hakkında bir daha açıklama yapmayacağım. Atacan böyle bir konuda keşke bana erkenden haber verseydin. Keza olası bir gelecek sezonda şayet Çiğdem yarışmacı olmak isterse, kendisini ilk ve tam 5 kişiyle beraber açıklamayı düşünüyorum. @mrt-06
Kendini kandır ancak sen.Asıl sen zararlı çıkarsın çünkü girsek bile hiçbir şey bulamayacaksın.
İşine gelmeyeni anlamak istememen normal tabii, anlıyorum.Zaten pek açıklama yapamadın Atacana sor demekten başka neyse olsun
Aynen öyle diyordum ne kadar iki yüzlüyüm ohhh.Kız daha yarım saat önce hogatha ablam nolursun dön bir daha erkeklere bile bakmıcam diyordun facebookta bu nasıl dönüş 😱
Ben eski ben değilim neyse diretmeyeceğimİşine gelmeyeni anlamak istememen normal tabii, anlıyorum.
Diretemezsin zaten çünkü haksızsın ve öyle olduğunu biliyorsun.Ben eski ben değilim neyse diretmeyeceğim
Avuntunla başarılar neyse Allah görüyor içim rahatDiretemezsin zaten çünkü haksızsın ve öyle olduğunu biliyorsun.