Birazdan duyuruyla seni tekrar ve tek olarak tanıtmayı düşünüyorum. İçinde kalmasın.Avuntunla başarılar neyse Allah görüyor içim rahat![]()
Birazdan duyuruyla seni tekrar ve tek olarak tanıtmayı düşünüyorum. İçinde kalmasın.Avuntunla başarılar neyse Allah görüyor içim rahat![]()
Seni susturmak için yapıyorum ama ne fayda.
Buna gerek yok ihtiyacım da Yok zaten iddialıyımBirazdan duyuruyla seni tekrar ve tek olarak tanıtmayı düşünüyorum. İçinde kalmasın.![]()
@serhatt 'a hic yakıştıramadım.![]()
Benimde öyle, arkadaşlar beni Merve'ye benzetirler hala.Ufak Tefek Cinayetler'de sevdiğim bir diziydi.![]()
Benimde öyle, arkadaşlar beni Merve'ye benzetirler hala.![]()
O yanımı görmek isteyeceğini sanmam.O kadar tehlikeli olabileceğini düşünmüyorum.![]()
O yanımı görmek isteyeceğini sanmam.![]()
Duramam.Zaten ortalık karışmış. Sen rahat dur.![]()
Duramam.Ortalık durulursa ben karıştırırım.
![]()
Ben daha çok Pelin'e benzetiyorum seni.Benimde öyle, arkadaşlar beni Merve'ye benzetirler hala.![]()
No.
Ne gibi?Ben daha çok Pelin'e benzetiyorum seni.![]()
Sen tanımla, Pelin nasıl bir karakter?
------
Sen de hemen ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun. Tam bir Merve Aksaksın.Ben mağdur tarafım hep, Oya gibi.
Senin dolduruşunla @serhatt birazdan üzerime saldırıp beni havuza atar.![]()
@serhatt yancı diyor sana resmen.![]()
@cehennet haklı yancı demek istiyorsun.Sen tanımla, Pelin nasıl bir karakter?
------
Sen de hemen ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun. Tam bir Merve Aksaksın.Ben mağdur tarafım hep, Oya gibi.
Senin dolduruşunla @serhatt birazdan üzerime saldırıp beni havuza atar.![]()
Yok yancı demek istemiyorum. Pelin'in kendisini kraliçe sanması, yaptığı planların, entrikaların hep elinde patlaması, kendini kurnaz sanması ama olmaması vb özellikleriyle sana benzetiyorum.@cehennet haklı yancı demek istiyorsun.
Ben has bir Merve'yim seni havuza atıp üzerine ev yaptıracağım bu hakaretinden sonra.![]()