eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Hadi hayırlı olsun. Yine zevkli bir sezonun olmasını diliyorum.

Reactions: kerem
@kerem , ortağım hayırlı olmasını diliyorum.Bol çekişmeli bir sezon olacağından kuşkum yok. Yalnız patron @bazinga nın macerası 2.turdan itibaren gerçek anlamda başlayacak.İlk tur play- off gibi olmuş.
🥰

Haberim var katılımından, daha önceki performansına bakmıştım. Seninle hiç muhabbetimiz olmadı sanırım ama Mor ve Ötesi seveni severiz, hoş geldin.

Yanlış stratejinin kurbanı olmuşsun bu arada. Güneşi Beklerken'i ben de çok severim ama foruma göre değildi. Forum biraz daha haraketli, eğlenceli ve daha basit olan şarkıları seviyor. Ben de seçimlerimi ona göre yapacağım, desteklerini bekliyorum bu yolda.

Reactions: Araf
Hayırlı olsun @kerem

Herkese başarılar şimdiden
Hadi hayırlı olsun. Yine zevkli bir sezonun olmasını diliyorum.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, ilerleyen günlerde her şey daha çok netleşecek. Yarışmacıılarımızın neredeyse hepsi tamam, gelecke Pazartesi başlayacağız inşallah.

Reactions: Angelica and Ahmed
Almadığın için seni pişman etmeye gelmiş işte.
@Ahmed
İstersem ilk hafta eleneyim yine de pişman olmam merak etme. Amacım sevdiğim kişi veya grupla yarışmak değil de direkt 1.olmak olsaydı, adı lazım değil, başka bir isimle gelirdim zaten bunu sen de biliyorsun.

Reactions: 12.Adam and kerem
İstersem ilk hafta eleneyim yine de pişman olmam merak etme. Amacım sevdiğim kişi veya grupla yarışmak değil de direkt 1.olmak olsaydı, adı lazım değil, başka bir isimle gelirdim zaten bunu sen de biliyorsun.
Bu sezon hiçbir ismin şampiyonluğu garanti olabileceğini düşünmüyorum açıkçası, senin o düşündüğün isim dah önce de yarışmıştı ve derece elde edememişti çünkü.

------

@Veteran'la sen, ah siz sürprizi bozanlar...

İyi, yine elenir o zaman umarım. Kazanmasını istemediğim bir isim çünkü, abartıldığını düşünüyorum.

Buradan konu hakkında ipucu vermedim ki...

@12.Adam bu arada sene boyunca paylaştığım 29482 tane Mor ve Ötesi şarkısının hepsine harika ya da beğeni attın. Yüksek puanlar bekliyorum senden ona göre.

Reactions: kerem and 12.Adam