Memleketimdesin dedim zaten yaw; memleketlim demedim.
Candan Erçetin.
Pardon yaa. Ben yanlış okumuşum.
Memleketimdesin dedim zaten yaw; memleketlim demedim.
Candan Erçetin.
Amaan ben şaşırmışım.Daha haraketli pop şarkılar seviyorsun diye tahmin etmiştim. Bakalım seversin belki dinleyince.
Benim bir numaram zaten Mor ve Ötesi. 😱
Daha haraketli pop şarkılar seviyorsun diye tahmin etmiştim. Bakalım seversin belki dinleyince.
Benim bir numaram zaten Mor ve Ötesi. 😱
Mustafa Ceceli'den sonra çok sönük bir rakiple geleceğinden eminim.
Başta o şarkıcı yerine Mustafa Ceceli'yi tercih ettiğine göre çok da iddialı bir isim olmasa gerek.
Biz bu konuda anlaşmamış mıydık, eskiden o eskiden.Bu gidişle reytingler tavan yapacak.
Hit sayısını çarp çıkar topla bir şeyler yapıyorlar da bu sene program ve senaryo sayısı çok olmadığından reyting ölçülmeyecek diye biliyorum, biz sanırım sadece hit sayısından bahsediyoruz.Reyting nasıl oluyor.?
Böyle atışmalar iyi reyting yapıyorsa çok müsait bir platform ve yarışma burası.
Harika kim?Ve işte bu.
Cevriye Hanım'ı da atarak kendini ispatlamış oldun.
------
Harika, ilk ahmed, phoebe'yi sonra da ben, ahmed'i.
Olay harika.Harika kim?
Sesi güzel ama fanı değilim. Sezen Aksu vesilesiyle ayakta durdu. Eşinden de ayrılınca çöktü kadın.
Tek kalınca vapurda şarkı söyler sadece.
Cehennet, bu videoya nerede rastladın? İnstagram da mı?
Cehennet, bu videoya nerede rastladın? İnstagram da mı?
Neyi görmüşsün ki.Gördüm, @slhttnmtl şahit.Di mi lan?
2 Üstteki mesajı okuyunca anlarsın.Yorma beni.Neyi görmüşsün ki.
Haa ne videosu vapurun kendisinde gördük.2 Üstteki mesajı okuyunca anlarsın.Yorma beni.
Göreceğiz Hadise ne ya gerçekten güçlü görmen garipMustafa Ceceli'den sonra çok sönük bir rakiple geleceğinden eminim.Hoş zaten kimi getirirsen getir bir Hadise etmez.
Göreceğiz bakalımBaşta o şarkıcı yerine Mustafa Ceceli'yi tercih ettiğine göre çok da iddialı bir isim olmasa gerek.
Benim işim gücüm şaka beGöreceğiz Hadise ne ya gerçekten güçlü görmen garip
Göreceğiz bakalımAyrıca başta ben daha önce kullanıldı sanıp seçmedim şu an seçtiğimi sorduğumda hemen çullandım
Ne kadar zekisin@xBUGRAx sinyali vermişti@mrt-06 yine zirve değilde keyif almak için ve insanlara iyi bir sesi tanıtmak için katılmış
@12.Adam şaşırttı, umarım erkenden elenmez. @Silinmiş Üye katılımı ile şaşırttı. Pek aktif değildi artık. Teoman dinlediğim bir isim değil ama sağlam bir isim. @mesmeso 'ya seveceği puanlar veririm gibi. Ebru Gündeş'e 1 puan vereceğimi pek sanmıyorum misal
Zevk için katıldım bu sezon.
AminDuyduğumdan beri takip ediyorum ve çok severim inşAllah bunuda atlatır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?