eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Yeni nickini hiç beğenmedim bende, çok uncool duruyor. Batuş en güzeliydi. :A
------

@Ahmed'e bakma sen, yılan gibidir. Gizli gizli rakibini sokar. :A
Tek o mu yılan. :A

Selocum sende biliyorsun Sertab Erener'i sevdiğim kadar hiç bir sanatçıyı sevmem :A :bhr:
Ama ben Hadise'yle yarışıyorum. :A

Sesi güzel ama fanı değilim. Sezen Aksu vesilesiyle ayakta durdu. Eşinden de ayrılınca çöktü kadın. :D

Tek kalınca vapurda şarkı söyler sadece.:A
Bunu bu forumda demeyecektin... :A

@12.Adam @xBUGRAx @mrt-06 @mesmeso ve @Silinmiş Üye'a da yarışmamızda yarışmacı olacaklar. 5'ine de yarışacakları süre boyunca başarılar diliyoruz. Hoşgeldiniz. Böylece yarışmacı kadromuz tamamlandı diyebiliriz, sadece 1 üyemizle daha görüşme aşamasında olduğumuzu belirtelim. :Z

kX04o.jpg

kXYWC.jpg

kXbKG.jpg

kXo2T.jpg

kXeV1.jpg

Sertab Erener, Hazal Kaya ve Evrim Alasya... Bunlar hakkında kötünün k'sini de yanlış derim. :A Şaka maka Sezen Aksu kısmına katılmasam da eskisi gibi değil ama bu haliyle de değişik bir güzelliği var. :A

Hiç biriyle bir problemim yok. Hazalı severim hatta. Evrim'de Kırmızı Oda'da iyi oynamıştı. Sertab'ıda severim. Sadece favorim değil demek istedim.:A

Hiç biriyle bir problemim yok. Hazalı severim hatta. Evrim'de Kırmızı Oda'da iyi oynamıştı. Sertab'ıda severim. Sadece favorim değil demek istedim.:A
Kerem kışkırttı beni yoksa Sertab'ı seveni severim diyecektim maşallah üçlü kombo yapmışsın. :bhr: :A

Ha bu arada böyle her konuda ciddi değilimdir, hele şu ' :A ' gülücüğü atarsam hiç bekleme. :A

Kerem kışkırttı beni yoksa Sertab'ı seveni severim diyecektim maşallah üçlü kombo yapmışsın. :bhr: :A

Ha bu arada böyle her konuda ciddi değilimdir, hele şu ' :A ' gülücüğü atarsam hiç bekleme. :A

Çok sevmeyip tahammül edemediğim kimse yok. Kolay kolay anlaşırız.:Z

Hadise kadar sevmem Sertab'ı:A
------

Ciddi değildi aslında. :A

En azından 'Cesaretin Var mı Aşka'yı seviyorsundur. :A

Mağdura yatıp kurtulmak istedim aslında. Hemen sıyrılırım işin içinden:F

Çok sevmeyip tahammül edemediğim kimse yok. Kolay kolay anlaşırız.:Z

Hadise kadar sevmem Sertab'ı:A
------

Mağdura yatıp kurtulmak istedim aslında. Hemen sıyrılırım işin içinden:F
Mükemmel, gerçi benim zerre sevmediğim şahsiyetler var da onları da aman aman sevdiğini zannetmiyorum. :A

Bununla ilgili kötü bir düşüncem yok çünkü ben de eskiden sorsan Hadise'yi daha çok severdim, tüm şarkıları herkese hitap ediyor ayrıca sesi de çok güzel. :A

Mükemmel, gerçi benim zerre sevmediğim şahsiyetler var da onları da aman aman sevdiğini zannetmiyorum. :A

Bununla ilgili kötü bir düşüncem yok çünkü ben de eskiden sorsan Hadise'yi daha çok severdim, tüm şarkıları herkese hitap ediyor ayrıca sesi de çok güzel. :A

Yani Hadise'yi Sertab'dan daha mı fazla seviyorsun.😱:A @kerem Güvendiğin dağlara karlar yağıyor bee.:A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
@xBUGRAx sinyali vermişti :A @mrt-06 yine zirve değilde keyif almak için ve insanlara iyi bir sesi tanıtmak için katılmış :A
@12.Adam şaşırttı, umarım erkenden elenmez. @Silinmiş Üye katılımı ile şaşırttı. Pek aktif değildi artık. Teoman dinlediğim bir isim değil ama sağlam bir isim. @mesmeso 'ya seveceği puanlar veririm gibi. Ebru Gündeş'e 1 puan vereceğimi pek sanmıyorum misal :A