eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Reyting nasıl oluyor.?
Böyle atışmalar iyi reyting yapıyorsa çok müsait bir platform ve yarışma burası.:A
Hit sayısını çarp çıkar topla bir şeyler yapıyorlar da bu sene program ve senaryo sayısı çok olmadığından reyting ölçülmeyecek diye biliyorum, biz sanırım sadece hit sayısından bahsediyoruz. :A

Kaos her yerde bol reyting getirir, ondan @kerem herkesi kışkırtıyor. :A

Mustafa Ceceli'den sonra çok sönük bir rakiple geleceğinden eminim. :A Hoş zaten kimi getirirsen getir bir Hadise etmez. :A
Göreceğiz Hadise ne ya gerçekten güçlü görmen garip :A

Başta o şarkıcı yerine Mustafa Ceceli'yi tercih ettiğine göre çok da iddialı bir isim olmasa gerek. :A
Göreceğiz bakalım :A Ayrıca başta ben daha önce kullanıldı sanıp seçmedim şu an seçtiğimi sorduğumda hemen çullandım:A

Göreceğiz Hadise ne ya gerçekten güçlü görmen garip :A

Göreceğiz bakalım :A Ayrıca başta ben daha önce kullanıldı sanıp seçmedim şu an seçtiğimi sorduğumda hemen çullandım:A
Benim işim gücüm şaka be :A Yalnız Hadise'yi fazla küçümsüyorsun seninkini geçeceğinden eminim :A

@xBUGRAx sinyali vermişti :A @mrt-06 yine zirve değilde keyif almak için ve insanlara iyi bir sesi tanıtmak için katılmış :A
@12.Adam şaşırttı, umarım erkenden elenmez. @Silinmiş Üye katılımı ile şaşırttı. Pek aktif değildi artık. Teoman dinlediğim bir isim değil ama sağlam bir isim. @mesmeso 'ya seveceği puanlar veririm gibi. Ebru Gündeş'e 1 puan vereceğimi pek sanmıyorum misal :A
Ne kadar zekisin :bhr: Evet sadece Sezen sezonunda zirve için yarışmıştım. :A
------

@xBUGRAx'nın yaşıyor olmasına sevindim. Seçimi şaşırtıcı olmadı. :A

@mrt-06 yine totalliğini konuşturmuş. Vereceğim puanların kişisel olmadığını şimdiden belirtmek isterim. :A
Zevk için katıldım bu sezon. :A Cesaretin Var Mı Aşka'ya bari yüksek ver ya :A
------

Duyduğumdan beri takip ediyorum ve çok severim inşAllah bunuda atlatır ya:(
Amin