eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta Sonuçları

Normal halini görenler seni almayınca görücü usulüne mi başvurdun. Iyi taktik.
Kız sen ne demek istiyorsun be?
Yırtarım ağzını.

------

Kes duygu sömürüsü yapmayı sırf bir üye iyi bir yorum yaptı diye kalkıp o grubu kimse seçmez.

Görücüye çıktım dedim, hiç tanımadığım biri demedim, sevgilimin görücü olarak istemeye gelmediğini nereden biliyorsun?

Bilemiyorum artık. Görücü usulüyle evlenme nasıl olur herkes biliyor dimi @xemrexxx

@cehennet görüyor musun @serhatt efsane dediği gruba dün sırf bana olan art niyetinden dolayı en düşük puanı verdi...

Dur daha bir şey yapmadım. Melih bey takımının ayaklarına kapanıp af dileyeceksin, puan dileneceksin

Yok öyle, ben kötülükten beslenen bir insanım, iyilik yapmak hamurumda yok.
Bana değil kendine iyilik yapacaksın zaten. Tutarsız, bir dediği öbür dediğini tutmayan bir insan olarak görünmek istemezsin diye düşünüyorum. Bir gruba efsane diyorsan o gruba efsane puanlar vermelisin. Aksi halde bu tutarsızlık olur.

Reactions: serhatt
Ben tutarsız bir insanım ve bununla övünüyorum.

Reactions: phoebebuffay
42 sayfa var, o yüzden kim ne oy verdi bakamadım şimdi. Mangaya iyi puan veren herkese teşekkürler.

Düşündüğümden daha iyi gitmişim.

@kerem aşkımmm yine muazzam reytingler ile damga vurmuşsun, resmen forumun aradığı enerjiyi ve yarışma heyacanını geri getirdin. Forumun başına gelen en güzel şeysin.

Reactions: kerem