Damien Duff
Süper Favori Üye
Efsanesiniz dediğiniz gruba en düşük puanı verme gibi bir hakkın yok. İlk haftanın günahı olmaz deyip bu ilk ve son olsun diyelim...Şarkı fiyasko.![]()
Kız sen ne demek istiyorsun be?Normal halini görenler seni almayınca görücü usulüne mi başvurdun. Iyi taktik.![]()
Kes duygu sömürüsü yapmayı sırf bir üye iyi bir yorum yaptı diye kalkıp o grubu kimse seçmez.Efsanesiniz dediğiniz gruba en düşük puanı verme gibi bir hakkın yok. İlk haftanın günahı olmaz deyip bu ilk ve son olsun diyelim...
Ben sırf senin o yorumundan dolayı Mor ve Ötesi'ni seçmiştim, hiç yoksa @serhatt'tan yüksek puanlar alırım diye...
Kız sen ne demek istiyorsun be?Yırtarım ağzını.
------
Kes duygu sömürüsü yapmayı sırf bir üye iyi bir yorum yaptı diye kalkıp o grubu kimse seçmez.![]()
Kendin evde kaldığın için çekemiyorsun benim mutluluğumu.Bir şey demek istemedim. Öyle aklıma geldi. SöyleyiverdimEkli dosyayı görüntüle 105409
Kendin evde kaldığın için çekemiyorsun benim mutluluğumu.![]()
Görücüye çıktım dedim, hiç tanımadığım biri demedim, sevgilimin görücü olarak istemeye gelmediğini nereden biliyorsun?En azından kendimi pazara çıkarır gibi görücüye çıkarmıyorum.![]()
Görücüye çıktım dedim, hiç tanımadığım biri demedim, sevgilimin görücü olarak istemeye gelmediğini nereden biliyorsun?![]()
Dur daha bir şey yapmadım. Melih bey takımının ayaklarına kapanıp af dileyeceksin, puan dileneceksin![]()
Hepinizin kökünü kazıyacağım lanet olası şeyler. .ssBilemiyorum artık. Görücü usulüyle evlenme nasıl olur herkes biliyor dimi @xemrexxx
Dur daha bir şey yapmadım. Melih bey takımının ayaklarına kapanıp af dileyeceksin, puan dileneceksin![]()
Gerek yok böyle düşmanca sözlere. Gel sen bana haftaya tam puan ver, neşeli ve huzurlu bir şekilde takılalım, birbirimize güzel sözler söyleyelim.Hepinizin kökünü kazıyacağım lanet olası şeyler. .ss
Yok öyle, ben kötülükten beslenen bir insanım, iyilik yapmak hamurumda yok.Gerek yok böyle düşmanca sözlere. Gel sen bana haftaya tam puan ver, neşeli ve huzurlu bir şekilde takılalım, birbirimize güzel sözler söyleyelim.![]()
Bana değil kendine iyilik yapacaksın zaten. Tutarsız, bir dediği öbür dediğini tutmayan bir insan olarak görünmek istemezsin diye düşünüyorum. Bir gruba efsane diyorsan o gruba efsane puanlar vermelisin. Aksi halde bu tutarsızlık olur.Yok öyle, ben kötülükten beslenen bir insanım, iyilik yapmak hamurumda yok.![]()
Rica ederim.🙂iyi puan oylayanlar @Dosi @Tolstoyevski @eskici @Angelica @denizz19 @Emre Ozansoy @Billy Kane @Maskeli Fedai @Gerekli24 @pompy @BARON男爵 @Mircan Saye @Ahmed @phoebebuffay @xemrexxx @ozmoturk @serhatt @slhttnmtl @Çiğdem @MayısKralı çok teşekkürler 🤗🤗 🤗
Ben tutarsız bir insanım ve bununla övünüyorum.Bana değil kendine iyilik yapacaksın zaten. Tutarsız, bir dediği öbür dediğini tutmayan bir insan olarak görünmek istemezsin diye düşünüyorum. Bir gruba efsane diyorsan o gruba efsane puanlar vermelisin. Aksi halde bu tutarsızlık olur.![]()
Aman, neyse. Bu hafta güzel ve eğlenceli bir şarkıyla yarışacağım zaten, ben dediğim için değil kendin sevdiğin için yüksek puan vermelisin.Ben tutarsız bir insanım ve bununla övünüyorum.![]()
Ben şarkıya göre puan veriyorum.Aman, neyse. Bu hafta güzel ve eğlenceli bir şarkıyla yarışacağım zaten, ben dediğim için değil kendin sevdiğin için yüksek puan vermelisin.![]()
Bundan sonra yarışacağım bütün şarkıları seveceksin diye temenni ediyorum.Ben şarkıya göre puan veriyorum.Grubu seviyorum diye her şarkısını sevecek değilim.
![]()