eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta Sonuçları

Evet bu sene daha hafif kişiler var kaosun da tadı çıkmaz. :A

Bence de Buray'la 3.olmamı biraz daha konuşabiliriz. :Z Kimleri kimleri eledik. :A

Bu sene katılmayı bile düşünmüyordum biliyorsun bir anda Pinhani dinlerken sana yazdım öyle büyük iddiam yok en iyi şarkıları bile erken kullanabilirim. :A
Bu sene zaten iddialı şarkıcılar seçilemediği için çok denk bir sezon olmuş. O yüzden Pinhani ile ilerlersin çok rahat. :A Sadece sonlara doğru zorlanabilirsin, tıpkı Buray'daki gibi. :A
------

Az önce hogatha yazdı korkudan beni bekliyormuş, sonuncu olacak diye ödü patlamış. Zor teselli ettim. :A

Bu sene zaten iddialı şarkıcılar seçilemediği için çok denk bir sezon olmuş. O yüzden Pinhani ile ilerlersin çok rahat. :A Sadece sonlara doğru zorlanabilirsin, tıpkı Buray'daki gibi. :A
------

Az önce hogatha yazdı korkudan beni bekliyormuş, sonuncu olacak diye ödü patlamış. Zor teselli ettim. :A
Tansiyon şeker kalp kolesterol vb. Her şey var onda yaşını başını almış kadın günahtır bu yaptığın :A
------

Benim bu oylar sayın jüri başkanı. :A Beğenemedin galiba güldüğünü göre. :A
Oylaeı ilk paylaştığında kimin oyları olduğunu yazmamıştı kerem safoz ona güldüm :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes and kerem
Tarkan’ın iyi şarkısı bitmez ki :A yarışmanın büyük favorilerinden bence :A
Daha önce iki kez yarışmasına rağmen hiç derece elde edememiş ama. Forum pek sevmiyor demek ki. :A

Tansiyon şeker kalp kolesterol vb. Her şey var onda yaşını başını almış kadın günahtır bu yaptığın :A
------

Oylaeı ilk paylaştığında kimin oyları olduğunu yazmamıştı kerem safoz ona güldüm :A
Kendisi kaşındı, zaten iç güvesiyle evlendiği için kızgınım. Şimdi gidip fırça çekeceğim. Bankadaki eurolarını bana göndermeliydi, biz o paraları onun için icabına bakardık. :A

• Güldürdün
Reactions: eskici and xemrexxx
Aha başladı yine anlamsız görsellere :A
------

Daha önce iki kez yarışmasına rağmen hiç derece elde edememiş ama. Forum pek sevmiyor demek ki. :A

Kendisi kaşındı, zaten iç güvesiyle evlendiği için kızgınım. Şimdi gidip fırça çekeceğim. Bankadaki eurolarını bana göndermeliydi, biz o paraları onun için icabına bakardık. :A
Anam ben bu forumun ne istediğini çözemedim zaten :A

• Harika
Reactions: xemrexxx
------

Buray'la ne zaman zorlandım be. :A Boru değil yarı final gördüm. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
  • Beğendim
Reactions: blacklion
Ben = reyting daha nılsun:A arada @serhatt ve @Dosi nin saçlarını ellerime dolar Yolarım onları :A
Bir halt edemezsin hoşt. :A
------

@serhatt seninle olan sevgimi sorgulamaya karar verdim :A
İyi şarkıyla geldin de puan mı esirgedik. :A
------

@serhatt yazıklar olsun, efsanesiniz dediğiniz gruba bu puanı mı reva gördün...
Şarkı fiyasko. :A
------

Izel'in 1 puan aldığı iki oy iptal edilmiş. Bu durum şaibeye yol açabilir. Araştırılmalı:A @xemrexxx @serhatt başkanlar göreve.
Benim olmadığım akşam sonuç açıklanırsa öyle olur işte. :A @kerem

Son düzenleme:
Bir halt edemezsin hoşt. :A
------

İyi şarkıyla geldin de puan mı esirgedik. :A
------

Şarkı fiyasko. :A
------

Benim olmadığım akşam sonuç açıklanırsa öyle olur işte. :A @kerem

Sen niye yoktun böyle önemli bir akşamda.:A
------

Neyse sen, @serhatt @Dosi @Angelica ve sanırım @Zeyno da dişi sizleri çatlayacak video ile günü kapatıyorum :A

Video nerde (b)

Son düzenleme: