Aman yine malum kişilere saldırma da.Bilakis halkın nabzını ölçmek adına iyi oldu. Seviyeyi her bölümde bir iki adım yükselteceğim![]()
Aman yine malum kişilere saldırma da.Bilakis halkın nabzını ölçmek adına iyi oldu. Seviyeyi her bölümde bir iki adım yükselteceğim![]()
Merve Özbey bu yarışmadaki favorilerimden birisi. Sen biliyorsun bu işiMerve Özbey![]()
Bu sene zaten iddialı şarkıcılar seçilemediği için çok denk bir sezon olmuş. O yüzden Pinhani ile ilerlersin çok rahat.Evet bu sene daha hafif kişiler var kaosun da tadı çıkmaz.
Bence de Buray'la 3.olmamı biraz daha konuşabiliriz.Kimleri kimleri eledik.
Bu sene katılmayı bile düşünmüyordum biliyorsun bir anda Pinhani dinlerken sana yazdım öyle büyük iddiam yok en iyi şarkıları bile erken kullanabilirim.![]()
Az önce hogatha yazdı korkudan beni bekliyormuş, sonuncu olacak diye ödü patlamış. Zor teselli ettim.
Benim bu oylar sayın jüri başkanı.Evet Üsküdar dan Giresun A çevirdi evi
Oylar kimin![]()
Tarkan’ın iyi şarkısı bitmez kiİlk haftadan en iyi şarkılarından birini kullanmak büyük risk ama. İlerde çok arayacaktır eminim.![]()
Tansiyon şeker kalp kolesterol vb. Her şey var onda yaşını başını almış kadın günahtır bu yaptığınBu sene zaten iddialı şarkıcılar seçilemediği için çok denk bir sezon olmuş. O yüzden Pinhani ile ilerlersin çok rahat.Sadece sonlara doğru zorlanabilirsin, tıpkı Buray'daki gibi.
------
Az önce hogatha yazdı korkudan beni bekliyormuş, sonuncu olacak diye ödü patlamış. Zor teselli ettim.![]()
Oylaeı ilk paylaştığında kimin oyları olduğunu yazmamıştı kerem safoz ona güldümBenim bu oylar sayın jüri başkanı.Beğenemedin galiba güldüğünü göre.
![]()
Daha önce iki kez yarışmasına rağmen hiç derece elde edememiş ama. Forum pek sevmiyor demek ki.Tarkan’ın iyi şarkısı bitmez kiyarışmanın büyük favorilerinden bence
![]()
Kendisi kaşındı, zaten iç güvesiyle evlendiği için kızgınım. Şimdi gidip fırça çekeceğim. Bankadaki eurolarını bana göndermeliydi, biz o paraları onun için icabına bakardık.Tansiyon şeker kalp kolesterol vb. Her şey var onda yaşını başını almış kadın günahtır bu yaptığın
------
Oylaeı ilk paylaştığında kimin oyları olduğunu yazmamıştı kerem safoz ona güldüm![]()
Aha başladı yine anlamsız görsellere
Anam ben bu forumun ne istediğini çözemedim zatenDaha önce iki kez yarışmasına rağmen hiç derece elde edememiş ama. Forum pek sevmiyor demek ki.
Kendisi kaşındı, zaten iç güvesiyle evlendiği için kızgınım. Şimdi gidip fırça çekeceğim. Bankadaki eurolarını bana göndermeliydi, biz o paraları onun için icabına bakardık.![]()
Murat Dalkılıç' bunların arasından sıyıramazdı ama şimdi. Bi' yandan iyi oldu.Aha başladı yine anlamsız görsellere
------
Anam ben bu forumun ne istediğini çözemedim zaten![]()
Gittiği yere kadar giderdikMurat Dalkılıç' bunların arasından sıyıramazdı ama şimdi. Bi' yandan iyi oldu.![]()
Geçen sene sonradan seni eklediğimde ne entrikalar döndü hatırlıyorsundur. Şimdi tekrar o topa mı girsem?Gittiği yere kadar giderdik![]()
Evet hatırlıyorum fena karışmıştı ortalıkGeçen sene sonradan seni eklediğimde ne entrikalar döndü hatırlıyorsundur. Şimdi tekrar o topa mı girsem?![]()
Şarkıların dört dörtlük olmadığı gerçeğiTek gerçek Emre bnm şu oylara bak. Ss
Buray'la ne zaman zorlandım be.Bu sene zaten iddialı şarkıcılar seçilemediği için çok denk bir sezon olmuş. O yüzden Pinhani ile ilerlersin çok rahat.Sadece sonlara doğru zorlanabilirsin, tıpkı Buray'daki gibi.
------
Az önce hogatha yazdı korkudan beni bekliyormuş, sonuncu olacak diye ödü patlamış. Zor teselli ettim.![]()
Bir halt edemezsin hoşt.
İyi şarkıyla geldin de puan mı esirgedik.@serhatt seninle olan sevgimi sorgulamaya karar verdim![]()
Şarkı fiyasko.@serhatt yazıklar olsun, efsanesiniz dediğiniz gruba bu puanı mı reva gördün...
Benim olmadığım akşam sonuç açıklanırsa öyle olur işte.
Bir halt edemezsin hoşt.
------
İyi şarkıyla geldin de puan mı esirgedik.
------
Şarkı fiyasko.
------
Benim olmadığım akşam sonuç açıklanırsa öyle olur işte.@kerem
Görücüye çıktım.Sen niye yoktun böyle önemli bir akşamda.
------
Video nerde![]()
Görücüye çıktım.![]()