eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta Sonuçları

Normal halini görenler seni almayınca görücü usulüne mi başvurdun. Iyi taktik.:A
Kız sen ne demek istiyorsun be? :A Yırtarım ağzını. :A
------

Efsanesiniz dediğiniz gruba en düşük puanı verme gibi bir hakkın yok. İlk haftanın günahı olmaz deyip bu ilk ve son olsun diyelim... :A

Ben sırf senin o yorumundan dolayı Mor ve Ötesi'ni seçmiştim, hiç yoksa @serhatt'tan yüksek puanlar alırım diye...
Kes duygu sömürüsü yapmayı sırf bir üye iyi bir yorum yaptı diye kalkıp o grubu kimse seçmez. :A

Kız sen ne demek istiyorsun be? :A Yırtarım ağzını. :A
------

Kes duygu sömürüsü yapmayı sırf bir üye iyi bir yorum yaptı diye kalkıp o grubu kimse seçmez. :A

Bir şey demek istemedim. Öyle aklıma geldi. Söyleyiverdim:A
images (1).jpeg

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Görücüye çıktım dedim, hiç tanımadığım biri demedim, sevgilimin görücü olarak istemeye gelmediğini nereden biliyorsun? :A

Bilemiyorum artık. Görücü usulüyle evlenme nasıl olur herkes biliyor dimi @xemrexxx :A

@cehennet görüyor musun @serhatt efsane dediği gruba dün sırf bana olan art niyetinden dolayı en düşük puanı verdi...

Dur daha bir şey yapmadım. Melih bey takımının ayaklarına kapanıp af dileyeceksin, puan dileneceksin:A

Yok öyle, ben kötülükten beslenen bir insanım, iyilik yapmak hamurumda yok. :A
Bana değil kendine iyilik yapacaksın zaten. Tutarsız, bir dediği öbür dediğini tutmayan bir insan olarak görünmek istemezsin diye düşünüyorum. Bir gruba efsane diyorsan o gruba efsane puanlar vermelisin. Aksi halde bu tutarsızlık olur. :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Bana değil kendine iyilik yapacaksın zaten. Tutarsız, bir dediği öbür dediğini tutmayan bir insan olarak görünmek istemezsin diye düşünüyorum. Bir gruba efsane diyorsan o gruba efsane puanlar vermelisin. Aksi halde bu tutarsızlık olur. :A
Ben tutarsız bir insanım ve bununla övünüyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
42 sayfa var, o yüzden kim ne oy verdi bakamadım şimdi. Mangaya iyi puan veren herkese teşekkürler. :Z
Düşündüğümden daha iyi gitmişim. :Z

@kerem aşkımmm yine muazzam reytingler ile damga vurmuşsun, resmen forumun aradığı enerjiyi ve yarışma heyacanını geri getirdin. Forumun başına gelen en güzel şeysin. :Z :Z

• Güldürdün
Reactions: kerem